AFAS implementatie

AFAS implementatie

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie en implementatie van bedrijfsondersteunende processen in de zorg. Door dit samen te brengen met onze expertise van AFAS, zijn we de ideale partner voor zorginstellingen die met AFAS werken of willen gaan werken. Wij ontwikkelen innovatieve en specifieke oplossingen voor alle zorgsegmenten. Wij kunnen AFAS specifiek en op maat voor jouw zorginstelling implementeren, optimaliseren en beheren. Als AFAS-expert hebben we ruim 15 jaar expertise en ervaring opgedaan als het gaat om deskundig beheer en het bouwen van slimme functionaliteiten in de vorm van apps, geautomatiseerde workflows en templates.

Cure4 ziet het implementeren van AFAS als de uitgelezen kans om de interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, bieden wij je deskundige advies en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van software van AFAS in jouw zorgorganisatie.

Slim inrichten van AFAS

Wil je als zorgorganisatie beter bestand zijn tegen de impact van bijvoorbeeld wijzigingen in wet- en regelgeving en zorgbekostiging? Dan zullen de bedrijfsprocessen goed ingericht moeten zijn voor de toekomst. Focus op samenhang van processen en snelle uitwisseling van cruciale informatie tussen verschillende afdelingen is essentieel om tot een daadkrachtige en flexibele organisatie te komen.

Wij helpen zorgorganisaties bij het slim inrichten van hun AFAS en samenhangende processen waardoor alle cruciale gegevens in één compleet pakket verwerkt en getoond kunnen worden. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en ontsluiting van data in moderne dashboards; wij ontwikkelen een toekomstbestendige financieel-administratieve bedrijfsvoering.

Onze werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding tijdens de AFAS implementatie in jullie organisatie.

Daarbij ontvang je deskundig advies over de optimale inrichting van de processen en systemen. Het implementatietraject begint altijd met een kick-off. Hier bepaalt u samen met ons hoe een succesvolle implementatie uiteindelijk opgeleverd kan worden. Aan het eind van de kick-off is voor beide partijen via de klantportal inzichtelijk wat er van elkaar verwacht kan worden en hoe het traject er globaal uit gaat zien.

Intake & Analyse

De implementatiefase begint altijd met een intake.

Tijdens dit gesprek wordt het inrichtingsplan gemaakt. Dit plan vormt de leidraad voor het implementatietraject en hierin is vastgelegd welke onderdelen reeds zijn ingericht en welke processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Het inrichtingsplan is altijd digitaal via de persoonlijke klantportal beschikbaar.

Bouwen & Realiseren

Na de beoordeling van het inrichtingsplan gaan we aan de slag om de besproken inrichting te realiseren.

Onze klanten worden in deze fase altijd nauw betrokken bij het inrichtingsproces. De voortgang en planning wordt altijd via de klantportal inzichtelijk gemaakt, waardoor het project van begin tot eind gemakkelijk bijgestuurd kan worden.

Testen

Testen, testen en nog eens testen.

Dit is een belangrijk onderdeel in de beoordeling van de inrichting. Wij zullen regelmatig deelopleveringen doen, zodat we tijdens de implementatie al kunnen testen. Pas als alle eventuele wijzigingen en aanpassingen naar tevredenheid zijn verwerkt, zal de eindoplevering plaatsvinden.

Opleveren & Beheren

Live gaan betekent het eind van een succesvolle implementatie.

Maar voor jullie breekt juist nu de spannendste fase van het hele traject aan. Jullie medewerkers mogen aan de slag met AFAS. Wij zullen altijd stand-by staan om de live-gang in goede banen te leiden en de nodige support bieden. Om de kwaliteit van de oplevering structureel te borgen en periodieke updates en releases soepel te laten verlopen, bieden we onze klanten de mogelijkheid om het beheer ook door ons te laten uitvoeren.

Ben je benieuwd naar de implementatiemogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag bij de implementatie en optimalisatie van AFAS. Wij bieden tevens deskundige begeleiding bij specifieke herinrichting van jouw processen en diverse beheermogelijkheden van jullie AFAS applicatie.

Neem contact op

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact