Succesvol AFAS implementeren in je zorgorganisatie

AFAS implementatie

Het implementeren van AFAS in je zorgorganisatie kan veel impact hebben op zowel je bedrijfsprocessen, procedures als medewerkers. Om het maximale uit AFAS te halen én al je processen toekomstgericht te organiseren, is het van belang om AFAS vanaf de start goed in te richten. Ben je op zoek naar een partner die jullie kan begeleiden naar een succesvolle implementatie van AFAS? Onze AFAS-specialisten helpen je graag!

In alle zorgsegmenten hebben wij ruim 15 jaar ervaring opgedaan in het ontwikkelen van innovatieve en specifieke oplossingen in de vorm van apps, geautomatiseerde workflows en templates in en rondom AFAS. Ons AFAS team voorziet je hiernaast altijd van deskundig advies om tot de meest optimale en efficiënte inrichting van jullie processen en systemen te komen. Het implementeren van AFAS zien we namelijk direct als dé uitgelezen kans om jullie interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren.

Slim inrichten van AFAS

Wil je als zorgorganisatie beter bestand zijn tegen de impact van bijvoorbeeld wijzigingen in wet- en regelgeving en zorgbekostiging? Dan zullen de bedrijfsprocessen goed ingericht moeten zijn voor de toekomst. Focus op samenhang van processen en snelle uitwisseling van cruciale informatie tussen verschillende afdelingen is essentieel om tot een daadkrachtige en flexibele organisatie te komen.

Wij helpen zorgorganisaties bij het slim inrichten van AFAS en de samenhangende processen waardoor alle gegevens in één compleet pakket verwerkt en getoond kunnen worden. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en ontsluiting van data in moderne dashboards; zo ontwikkelen we een toekomstbestendige financieel-administratieve bedrijfsvoering.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Wij gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op

Onze klanten

Lees meer over AFAS

Poetszorg slaat professionaliseringsslag in werving en selectie

11 augustus 2022

Een organisatie voor huishoudelijke hulp die ‘Poetsen met een praatje’ als naam heeft, heeft med…

Automatiseer al je recruitment-processen met AFAS

25 juli 2022

Het is een enorme uitdaging om in de huidige krappe arbeidsmarkt nieuwe medewerkers te werven voor j…

AFAS implementeren in je organisatie: dat doe je zo!

27 juni 2022

Om succesvol AFAS te implementeren in je zorgorganisatie is het volgen van een gestructureerd plan c…

Ben je benieuwd naar de implementatiemogelijkheden voor jouw organisatie?

Ons team van AFAS-specialisten staat voor je klaar! We gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op
AFAS team implementatie zorg

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact