Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS Applicatieservice

Om de prestaties en beschikbaarheid van AFAS goed te waarborgen in de organisatie, is een degelijke organisatie van het applicatiebeheer noodzakelijk. Uiteraard is het als organisatie mogelijk om het applicatiebeheer van je AFAS software zelf organiseren en faciliteren. Maar je kunt dit ook overlaten aan gespecialiseerde applicatiebeheerders.

Wij bieden diverse facetten van applicatiebeheer aan; van gebruikersondersteuning tot aan administratief beheer. Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen zodat de kwaliteit en prestaties gegarandeerd blijven.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

  • Gebruikersondersteuning bij applicatieservice
  • Wij kunnen het gehele beheer uit handen nemen
  • Flexibel bij- of afschalen bij verandering in vraag
  • Op locatie ondersteunen in verschillende processen
Contact opnemen

De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw organisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Meer informatie

Onze dienstverlening

Functioneel beheer

Wij ondersteunen bij het onderhouden van de inrichting en begeleiden bij het maken van een functioneel ontwerp. Ons gestroomlijnde RFC-workflow, zorgt voor borging van de kwaliteit van de inrichting. Wij ondersteunen ook bij het aanmaken van managementrapportages en het testen en analyseren van patches, updates en releases.

Ik wil hier meer over weten

Gebruikersondersteuning

Naast een goede training en instructies om op de juiste manier met de software te werken, bieden wij ook een helpdesk voor vragen of problemen. Verzoeken met hoge prioriteit worden middels een ticketsysteem direct opgepakt door onze experts. Daarnaast stellen wij helpfiles en een FAQ-overzicht beschikbaar op meest voorkomende vragen.

Ik wil hier meer over weten

Administratief beheer

Gebruikers in de organisatie moeten gemakkelijk toegang krijgen tot de kennis en informatie over AFAS. Wij doen dit door zorgvuldige vastlegging en verwerking van wijzigingsverzoeken. De inrichting wordt per functionaliteit met bijbehorende keuzes en afwijkingen zorgvuldig vastgelegd. Wij stellen duidelijke werkinstructies op voor zowel gebruikers als beheerders.

Ik wil hier meer over weten

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

  • De ideale inrichting van AFAS-software
  • De vormen van applicatiebeheer
  • Klantenportaal
Download

Recente publicaties

Blog Privacy | AP biedt 10-stappenplan voor AVG

01 May 2017

Op 13 april jl. heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een 10-stappenplan gepubliceerd aan de han…

Tips Privacy | Hoe laat ik mijn organisatie privacy ademen?

03 April 2017

Bescherming van de privacy van patiënten, hoe zorg je daar nou voor? Wet- en regelgeving geeft een …

Opdrachtgevers

Samen beter

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact