Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS ERP

Zorgorganisatie hebben te maken met veranderende processen en procedures dankzij wijzigingen in het zorgstelsel, marktwerking en bezuinigingen. Als bedrijfsprocessen onvoldoende toekomstgericht zijn georganiseerd dan ben je als zorgorganisatie kwetsbaar. Focus op samenhang van processen is noodzakelijk om tot een juist totaalbeeld van de organisatie te komen. Uitwisseling van samenhangende informatie tussen de verschillende afdelingen is cruciaal om tot de juiste stuurinformatie te komen.

Cure4 helpt bij het slim inrichten van AFAS ERP waardoor het verwerken en zichtbaar maken van gegevens in één compleet softwarepakket het ultieme doel is. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en ontsluiting van data in moderne dashboards; wij ontwikkelen een toekomstbestendige financieel-administratieve bedrijfsvoering.

Waarom Cure4 als partner?

 • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
 • Specialist in outsourcing en shared services
 • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

 • Implementatie en optimalisatie van alle AFAS ERP modules; van Financieel tot aan Projecten;
 • Ontwikkelen en inrichten van op maat gemaakte koppelingen en workflows;
 • Beheer en uitvoering van de financiële administratie op afstand;
 • Tijdelijke inzet (op locatie of afstand) van financiële professionals en controllers;
 • Advies en begeleiding bij professionalisering en optimalisatie van de financiële administratie.
  Contact opnemen


De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Meer informatie


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/functions.php on line 59

Onze dienstverlening

Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen.

Lees meer

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

 • De ideale inrichting van AFAS-software
 • De vormen van applicatiebeheer
 • Klantenportaal
Download

Recente publicaties

Blog | Wat gaat er nog veranderen in Profit voor het einde van het jaar?

956

29 November 2021

In deze drukke tijd van het jaar voor HR- en Salarisadministratie worden er door AFAS voor januari 2…

Update | De belangrijkste wijzigingen voor de WKR 2022 in de zorg

994

24 November 2021

Nu het nieuwe jaar voor de deur staat wil je helemaal de op de hoogte zijn van alle wijzigingen voor…

Blog | Wat betekent het woonplaatsbeginsel voor jou als zorgaanbieder?

496

17 November 2021

In dit blog gaan wij dieper in op de veranderingen in de zorgcontractering en de zorgadministratie d…

Opdrachtgevers

Samen beter

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact