Grootste impact op Finance & Control

AFAS HRM & Payroll

De functie en organisatie van een HRM-afdeling in een zorgorganisatie krijgt steeds meer een nieuwe invulling. Er wordt nu HRM verwacht dat ze veel meer aan de slag gaan met thema’s zoals het reduceren van complexiteit, arbeidsmarktkrapte en zelfstandigheid op de werkvloer stimuleren.

Het anders organiseren van de administratieve taken zoals de loonadministratie, mutatieverwerking, sollicitatieafhandelingen en verzuimverloop levert veel tijdswinst en effectiviteit op voor de afdeling. Denk hierbij aan het aanvragen en/of goedkeuren van een verlofaanvraag of een declaratie via een portaal of via de mobiel. De aanvraag en afhandeling gebeurt altijd via de juiste personen.

Onze AFAS-experts zijn specialisten in het automatiseren van administratieve werkzaamheden bij zorgorganisaties. Wij zorgen ervoor dat er meer ruimte en aandacht ontstaat voor de afdeling om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid voor de toekomst.

Waarom Cure4 als partner?

 • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
 • Specialist in outsourcing en shared services
 • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

 • Implementatie van AFAS HRM & Payroll voor 24/7 beschikbaarheid van HR-functionaliteiten;
 • Implementatie van intranet, recruitmentwebsites en klantportalen InSite en OutSite;
 • Ontwikkelen van slimme workflow ‘s voor het automatiseren van administratieve taken;
 • Inrichten van controles en implementatie van wet- en regelgeving en Cao’s in de zorg;
 • Begeleiding bij de inrichting van BI voor overzichtelijke dashboards en rapportages;
 • Beheer en uitvoering van HR- en salarisadministratie aan de hand van outsourcing;
 • Tijdelijke inzet (op locatie of afstand) van financiële professionals en controllers;
 • Advies en begeleiding bij professionalisering van de HR en salarisadministratie.
  Contact opnemen


Vereenvoudiging van processen, arbeidsmarktkrapte en verantwoordelijkheden delegeren naar de werkvloer zijn de belangrijkste uitdagingen voor een HR-afdeling op dit moment. Cure4 biedt ondersteuning en begeleiding bij de realisatie van een modern ingerichte HR- en salarisadministratie. Omdat wij een volwaardige implementatie- en optimalisatiepartner van AFAS Software zijn kunnen onze eigen AFAS-experts onder andere Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM in jouw organisatie implementeren.

Meer informatie


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/functions.php on line 59

Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen.

Lees meer

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

 • De ideale inrichting van AFAS-software
 • De vormen van applicatiebeheer
 • Klantenportaal
Download


Recente publicaties

Blog Privacy | AP biedt 10-stappenplan voor AVG

01 mei 2017

Op 13 april jl. heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een 10-stappenplan gepubliceerd aan de han…

Tips Privacy | Hoe laat ik mijn organisatie privacy ademen?

03 april 2017

Bescherming van de privacy van patiënten, hoe zorg je daar nou voor? Wet- en regelgeving geeft een …

Opdrachtgevers

Samen beter 

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact