Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS Insite & OutSite

Hoe zorg je voor een vermindering van administratief werk in de organisatie en op welke manier blijf je in goed contact met je medewerkers of je klanten? Met het CMS van AFAS is het mogelijk om een InSite en een OutSite omgeving te bouwen. Door de eindeloze integratiemogelijkheden met AFAS ERP kunnen bedrijfsprocessen op een slimme en overzichtelijke wijze met elkaar verbonden worden.

Medewerkers kunnen hierdoor hun eigen dossiers inzien en beheren terwijl sollicitanten die binnenkomen via de OutSite vacaturewebsite automatisch naar de juiste manager worden doorgestuurd. Klanten en leveranciers kunnen in hun eigen omgeving tickets of taken aanmaken, afhandelen of zelfs digitaal ondertekenen.

Door InSite en OutSite op de juiste manier in te richten krijgen medewerkers, klanten en leveranciers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke dossiers, het CRM, statussen van projecten en kennisportals. Zo kan je denken aan een Werkenbij portaal, vrijwilligersportaal, klantportaal en een leveranciersportaal.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

  • Implementatie van AFAS HRM & Payroll voor 24/7 beschikbaarheid van HR-functionaliteiten;
  • Implementatie van een gebruiksvriendelijk InSite en Outsite
  • Ontwikkelen van slimme workflow ‘s voor het automatiseren van administratieve taken;
  • Inrichten van controles en implementatie van wet- en regelgeving en Cao’s in de zorg;
Contact opnemen

De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw organisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Meer informatie


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/functions.php on line 59

Onze dienstverlening

Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen.

Lees meer

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

  • De ideale inrichting van AFAS-software
  • De vormen van applicatiebeheer
  • Klantenportaal
Download


Recente publicaties

Blog Privacy | AP biedt 10-stappenplan voor AVG

01 mei 2017

Op 13 april jl. heeft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) een 10-stappenplan gepubliceerd aan de han…

Tips Privacy | Hoe laat ik mijn organisatie privacy ademen?

03 april 2017

Bescherming van de privacy van patiënten, hoe zorg je daar nou voor? Wet- en regelgeving geeft een …

Opdrachtgevers

Samen beter 

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact