Grootste impact met AFAS in de zorg

AFAS ERP

Zorgorganisatie hebben te maken met veranderende processen en procedures dankzij wijzigingen in het zorgstelsel, marktwerking en bezuinigingen. Als bedrijfsprocessen onvoldoende toekomstgericht zijn georganiseerd dan ben je als zorgorganisatie kwetsbaar. Focus op samenhang van processen is noodzakelijk om tot een juist totaalbeeld van de organisatie te komen. Uitwisseling van samenhangende informatie tussen de verschillende afdelingen is cruciaal om tot de juiste stuurinformatie te komen.

Cure4 helpt bij het slim inrichten van AFAS ERP waardoor het verwerken en zichtbaar maken van gegevens in één compleet softwarepakket het ultieme doel is. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en ontsluiting van data in moderne dashboards; wij ontwikkelen een toekomstbestendige financieel-administratieve bedrijfsvoering.

Waarom Cure4 als partner?

 • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
 • Specialist in outsourcing en shared services
 • Deskundige AFAS-specialisten

Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij:

 • Implementatie en optimalisatie van alle AFAS ERP modules; van Financieel tot aan Projecten;
 • Ontwikkelen en inrichten van op maat gemaakte koppelingen en workflows;
 • Beheer en uitvoering van de financiële administratie op afstand;
 • Tijdelijke inzet (op locatie of afstand) van financiële professionals en controllers;
 • Advies en begeleiding bij professionalisering en optimalisatie van de financiële administratie.
  Contact opnemen


De rol van HRM is steeds meer aan het verschuiven. De afdeling treedt nu veel meer op als sparringpartner rondom thema’s zoals arbeidsmarktkrapte en vitaliteit. Het automatiseren en digitaliseren van administratieve taken en werkzaamheden is nodig zodat er meer ruimte voor HRM ontstaat om effectief aan de slag te gaan met het ontwikkelen van visie en beleid. Cure4 helpt jouw zorgorganisatie bij de implementatie van AFAS HRM & Payroll.

Meer informatie

Onze dienstverlening

AFAS Applicatiebeheer

Het is mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden. Wij nemen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen zodat de kwaliteit en prestaties gegarandeerd blijven.

AFAS Interim & Detachering

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan AFAS-expertise door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van AFAS-professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere HRM, salarisadministratie, financiële administratie en projectadministratie.

AFAS Optimalisatie consultancy

Meer grip krijgen op rendement en integraal inzicht in de overall prestaties en efficiency in jouw organisatie? Onze AFAS-consultants zijn experts in het ontwikkelen en inrichten van slimme workflows, overzichtelijke dashboards en zorgspecifieke koppelingen.

Zorgspecial AFAS Applicatiebeheer

Alles wat jij moet weten voor de ideale inrichting van je AFAS applicatie!

Elke zorgorganisatie streeft naar een gestroomlijnd en geoptimaliseerd applicatielandschap. Applicatiebeheer heeft hierin een cruciale rol en de uitdaging om een succesvol applicatielandschap in de organisatie te realiseren. Wij helpen je met het bieden van een structurele oplossing in de vorm van AFAS applicatiebeheer en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

De zorgspecial bevat onder meer de volgende onderwerpen:

 • De ideale inrichting van AFAS-software
 • De vormen van applicatiebeheer
 • Klantenportaal
Download

Recente publicaties

Nieuwsflits | September 2021

129

28 September 2021

Kan er volgend jaar eindelijk een netto thuiswerkvergoeding gegeven worden? In het wetsvoorstel voor…

Webinar | Haal meer uit je HRM en Payroll software van AFAS

343

06 September 2021

Door processen binnen je salarisadministratie te optimaliseren en automatiseren voorkom je dubbel we…

Nieuwsflits | Juni 2021

886

21 June 2021

Tweede zorgbonus voor zorgmedewerkers. Het kabinet wilt zorgmedewerkers ook in 2021 een bonus geven …

Opdrachtgevers

Samen beter

Cure4 staat zij aan zij met de zorg en bedankt alle zorgprofessionals voor hun enorme inzet in de strijd tegen het Coronavirus.

Benieuwd wat de impact van het coronavirus is op de bedrijfsvoering in jouw organisaties? Bezoek onze helpdesk Gezonde Zorg voor meer informatie.

Helpdesk Gezonde Zorg

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact