Carint Reggeland Groep

Project: Interim-oplossingen

“Snelle ondersteuning door wegvallen van mensen op sleutelposities.”

Lees hier meer over Financiële administratie

SbT, een onderdeel van de Carint Reggeland Groep, werd ineens geconfronteerd met onvoorziene organisatorische omstandigheden. Antonio Bonetta, directeur financiën en administratie van Carint, vertelt: “Binnen een kort tijdsbestek vertrokken de algemeen directeur en het hoofd zorg van SbT en viel de manager administratie en kwaliteit tijdelijk uit. En dit gebeurde ook nog eens in de periode waarin wij hebben afgezien van deelname aan de aanbesteding Wmo 2010, wat organisatorisch bij SbT heel veel werk met zich meebracht.”

Op zo’n moment heb je snel gerichte ondersteuning in het financieel management nodig, om de organisatie in het gareel te kunnen houden. Door mijn al bestaande contacten met Hans Bonté, senior manager bij Cure4Finance, konden we constructief schakelen. We zijn zeer te spreken over hun snelle beschikbaarheid en uiterst professionele werkwijze,” vervolgt Bonetta.

“Een dergelijke situatie is bij uitstek geschikt om te bewijzen wat je als dienstverlener waard bent”, zegt Hans Bonté. “We wisten dat hier voor SbT veel van afhing en hebben daarom alles op alles gezet om binnen een week een ervaren financial te kunnen inzetten om op interim-basis het financieel management waar te nemen gedurende een periode van vijf maanden. Dankzij de enorme inzet van alle medewerkers bij SbT zijn wij erin geslaagd alles weer keurig op de rails te krijgen. We hebben niet alleen het financieel management waargenomen. Ook hebben we in deze periode zorg gedragen voor het samenstellen van de jaarrekening en de begroting.”

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact