DC-Ned

Project: Financiële administratie

“Volledige outsourcing van de financiële administratie bij Cure4.” 

Lees hier meer over Financiële administratie

De zorgverlening zelf kan hierdoor centraal staan bij de professionals van DC-Ned. “DC-Ned heeft het in zich om zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteit en innovatie in laboratoriumonderzoek dat de huisarts in staat stelt tot een snelle en volledige diagnose te komen’, zegt Johan ten Voorde, bestuurslid van DC-Ned. ‘Dit is kennis- en arbeidsintensief werk. Juist dat maakt het zo belangrijk voor ons dat we alle werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie volledig bij Cure4 kunnen neerleggen.”

Jeroen Schenk, directeur van Cure4 is ervan overtuigd dat DC-Ned hieraan een enorme meerwaarde kan ontlenen. “Het is een organisatie met een snelle groeiambitie”, zegt hij. “zodra DC-Ned groeit, groeit Cure4 met hen mee, niet alleen in capaciteit, maar ook in oplossingen. Zodoende ondervindt DC-Ned op dit gebied geen enkele hinder en kunnen ze ook in de toekomst optimaal inzetbaar blijven voor hun cliënten.”

Stichting DC-Ned is opgericht in 2005 en werkt samen met gerenommeerde laboratoria in binnen- en buitenland. Aan DC-Ned is een adviesraad verbonden die bestaat uit huisartsen en medisch specialisten. Deze adviesraad helpt de stichting bij de bevordering van kwaliteit en innovatie, waaronder de ontwikkeling van disease management programma’s voor de eerste lijn. Een uniek, onderscheidend aanbod van DC-Ned is het initiatief “diagnostiek dichtbij”. Dit zorgt ervoor dat laboratoriumonderzoek en disease management voor de huisartspraktijk dichtbij patiënt en arts staan en innovatief en kostenbewust worden vormgegeven.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact