De Twentse Zorgcentra

Project: Interim-oplossingen

“We hadden iemand nodig die ons kon ontlasten door nacalculaties voor ons te verrichten.”

Lees hier meer over Financiële administratie

Cure4 heeft altijd binnen kort tijdsbestek financiële professionals beschikbaar die voor een afgebakende periode gerichte ondersteuning kunnen bieden aan zorginstellingen. Hiervan profiteerde ook De Twentse Zorgcentra, dat een financieel-administratief expert nodig had.

Concerncontroller Aernout Bok vertelt: “We hadden iemand nodig die ons kon ontlasten door de nacalculatie op de geleverde productie voor ons te verrichten. Cure4 had precies de oplossing die we zochten en leverde ons een interim professional die zich onderscheidde door zijn meer dan gedegen kennis van de specifieke financieringsvraagstukken in de zorg.”

Aernout Bok vervolgt:”We merkten al direct dat hij uitstekend thuis was in zaken als budget, financiële beleidsregels en de bijbehorende administratieve verwerking. Daarin is hij van duidelijke waarde gebleken voor onze organisatie. Door zijn minutieuze analyse heeft hij zichzelf – ondanks zijn tijdsbesteding aan de verstrekte opdracht – terugverdiend.”

Communicatie manager Niels Antonis van Cure4 voegt hieraan toe: “Wij zetten uitsluitend mensen in die de specifieke vraagstukken van de gezondheidszorg kennen en die dus zonder uitvoerige uitleg direct op de werkplek aan de slag kunnen. In dit geval betrof het een senior controller die – mede dankzij zijn lidmaatschap van de HEAD-vereniging – beschikt over een breed netwerk. Dit komt hem beslist ten goede op de diverse werkplekken waar wij hem inzetten.”

De Twentse Zorgcentra is een organisatie die op meerdere plaatsen in Twente een breed scala aan zorgvormen en dienstverlening biedt. Hiertoe behoort zowel hulp aan huis als weekendopvang en vakantieopvang, begeleiding bij wonen en dagbesteding en begeleid werken. De dienstverlening komt tot stand in zowel kleinschalige, zelfstandig werkende eenheden, als grote instellingsterreinen. De Twentse Zorgcentra kent ruim 2.400 werknemers. Bovendien zijn er meer dan vijfhonderd vrijwilligers actief.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact