Geervliet

Project: Financiële administratie

“Het kostte ons veel tijd en die kunnen we natuurlijk beter aan de patiëntenzorg besteden.”

Lees hier meer over Financiele administratie

Na zorgvuldige overweging heeft Stichting Cardiologie Geervliet besloten de gehele financiële administratie uit te besteden aan Cure4. “Dat geeft rust’, zegt manager en medisch specialist Henk Dohmen. ‘We hebben dit werk eerst lange tijd zelf gedaan, maar met het groeien van onze business kwamen we steeds meer tot de conclusie dat we dit niet zo konden laten. Het kostte ons veel tijd en die kunnen we natuurlijk beter aan de patiëntenzorg besteden.”

Bovendien is Cure4 gespecialiseerd in het uitvoeren van de financiële administratie voor zorgaanbieders. “Het was juist de specifieke kennis van de zorg die voor ons de doorslag gaf”, zegt bestuurder en medisch specialist Joost Durrer. “Cure4 biedt een volledig aanbod op dit gebied en ondersteunt ons bovendien in de vorm van directe begeleiding op locatie. Voor ons heel belangrijk, want dit betekent dat we van de werklast verlost zijn, maar toch volledig zicht blijven houden op onze eigen financiële administratie.”

Manager Jeroen Schenk van Cure4 vult aan: “Het feit dat wij ter plaatse zijn was inderdaad doorslaggevend in de beslissing van Geervliet om voor ons te kiezen. Het wil zich weliswaar primair focussen op de patiëntenzorg, maar het wil ook verbeterstappen zetten op het gebied van sturingsinformatie en resultaat in het debiteurenbeheer. Dankzij onze werkwijze in outsourcing met het shared service model kunnen we echt toegevoegde waarde leveren: we kunnen helpen de bedrijfsprocessen van Geervliet te verbeteren en zijn in staat om daarin snel goede resultaten te laten zien. Onze technische infrastructuur en onze standaard processen ondersteunen dit proces optimaal. Onze organisaties sluiten dus heel goed op elkaar aan, dat maakt Geervliet een interessante klant voor ons.”

Stichting Cardiologie Geervliet is de oudste zelfstandige specialistische cardiologische polikliniek van Nederland. De kliniek heeft daardoor een rijke ervaring met poliklinische screening en behandeling van hartpatiënten.Bij Geervliet werken negen specialisten en een echocardiografist. De specialisten hebben allemaal, naast hun algemene kennis van de cardiologie, ook een expertise ontwikkeld binnen hun vakgebied. De patient is er hierdoor van verzekerd op alle gebieden de beste zorg te krijgen.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact