Oogzorg West

Project: Expansie kliniek

“‘De tijd- en efficiencywinst die ons dit oplevert is groot.”

Lees hier meer over Bedrijfsoptimalisatie

Dankzij het tot stand brengen van een koppeling tussen het Medicore Informatie Systeem en het boekhoudpakket Exact Globe heeft Oogzorg West een professionaliseringsslag gemaakt van handmatig werken naar geautomatiseerd.

Ruud Ardon, een van de initiatiefnemers van Oogzorg West: “We verrichtten tot voor kort al onze verkoopboekingen handmatig. Dat was een arbeidsintensieve en bovendien een foutgevoelige manier van werken. Nu is het hele proces geautomatiseerd en dat heeft onze financiële administratie op een veel hoger plan getild.”

“Voor ons was dit een buitengewoon interessante opdracht”, vertelt manager Jeroen Schenk van Cure4. “We moesten niet alleen de koppeling tussen het Medicore Informatie Systeem en Exact tot stand brengen, testen en in gebruik nemen. We moesten daarnaast ook het proces opnieuw inrichten, omdat de financiële administratie van Oogzorg West hiermee aanmerkelijk kon worden verbeterd. In beide processen zijn we gelukkig volledig geslaagd, zodat nu sprake is van honderd procent aansluiting tussen beide systemen.”

Volgens Schenk was het de specifieke kennis die Cure4 heeft van de zorg en van de software van Medicore en Exact die voor Oogzorg West de doorslag gaf om voor deze partij te kiezen. “De koppeling die we voor deze zorgaanbieder tot stand hebben gebracht, is zeker ook interessant voor andere aanbieders”, aldus Schenk.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact