Optimal Care

Project: Start kliniek

“Mede dankzij de samenwerking met Cure4 kan de onderneming nu een snelle start maken.”

Lees hier meer over financiële procesoptimalisatie

“Het financiële proces in de zorg is dermate complex dat we daarin beslist ondersteuning kunnen gebruiken”, zegt Dennis Oemar Said, een van de initiatiefnemers. “Dankzij Cure4 kunnen we vertrouwen op een efficiënt en succesvol debiteurenbeheer en een optimale ondersteuning bij de financieel administratieve processen.”

Het bedrijf heeft zeer specifieke kennis van de declaraties bij de zorgverzekeraars en spreekt de taal die nodig is om te garanderen dat rekeningen op tijd door de verzekeraars worden betaald.

Jeroen Schenk, directeur van Cure4 voegt hieraan toe: “Optimal Care Pijnklinieken wil een koploper zijn in toepassing van nieuwe technologieën. Cure4 beschikt over de flexibiliteit om hen hiertoe alle ruimte te bieden.”

Optimal Care Pijnklinieken is een nieuw initiatief voor patiënten met chronische en acute pijnklachten, onderdeel van Stichting Pain Center of Europe. Optimal Care Pijnklinieken verenigt een aantal professionals op het gebied van de diagnostiek, behandeling en bestrijding van pijn. Zij hebben als gezamenlijke doel een gerichte aanpak te bieden voor dit nog te vaak onbegrepen probleem. Waar op veel plaatsen in de reguliere zorg de behandeling van pijn slechts één van de aandachtsgebieden is, is het voor Optimal Care Pijnklinieken de exclusieve focus.

De initiatiefnemers hopen door deze speciale aandacht die patiënten te kunnen helpen die elders in het zorgcircuit onvoldoende oplossingen vinden voor hun doorgaans zeer specifieke problemen.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact