Orthopedium

Project: Outsourcing

“Wat ons overtuigde, was de deskundigheid en ervaring van Cure4 op dit terrein.”

Lees hier meer over onze Financial Shared Service Center

Orthopedisch Kliniek Orthopedium is buitengewoon tevreden over outsourcing van hun financiële administratie.Zij kunnen na een half jaar de balans opmaken: outsourcing van de financiële administratie was een van de betere zakelijke beslissingen van 2010.

“Maar geen beslissing die je over één nacht ijs neemt’, zegt directeur Karel Nicolas. ‘De zorgvuldigheid waarmee de financiële administratie wordt gevoerd, bepaalt immers of wij als bedrijf een gezonde financiële toekomst hebben of in financiële chaos ten onder gaan. Het moest dus in één keer raak zijn met die outsourcing. Gelukkig is dit bij Cure4 volledig het geval. We hebben voorafgaand aan het nemen van de beslissing goed om ons heen gekeken en ook de mensen van Cure4 uitvoerig ondervraagd.”

“Wat ons overtuigde, was de deskundigheid en ervaring van Cure4 op dit terrein. Nu we een half jaar met het bedrijf werken, constateren we dat het geheel zorggericht werkt, goed inspeelt op onze sterke en snelle groei, deskundig stuurt op de financiële processen en vooruitstrevend handelt in het vinden van oplossingen. Dit betekent dat wij ons volledig op de zorgverlening kunnen concentreren. En dat wilden we ook, gelijk vanaf het begin. We zijn met nul begonnen, maar wilden snel groeien.”

Een zelfstandige administratie opzetten was in het begin onhaalbaar voor ons, maar onze administratie moest wel op orde zijn om onze beoogde groei aan te kunnen. Met Cure4 hadden we hiervoor direct de juiste financiële expert in huis. Het administratiesysteem is bovendien volledig geïntegreerd in ons patiënteninformatiesysteem. Hierdoor is ons administratieve proces zo lean mogelijk.’

Klanten als Orthopedium zijn goud waard voor Cure4, vindt manager Jeroen Schenk. ‘Deze kliniek weet precies wat het wil: zich onderscheiden voor de klant in het aanbieden van uiterst hoogwaardige orthopedische zorg. Alle randvoorwaarden daarvoor moeten perfect geregeld zijn, maar dit hoeft niet per se door eigen mensen te gebeuren. Dankzij deze bedrijfsfilosofie kwamen wij al heel snel in beeld.

En met succes, kunnen we na het eerste halve jaar wel stellen. Orthopedium is in korte tijd gegroeid van niets naar een omzet van een paar miljoen euro en dit proces hebben we op het gebied van de financiële administratie volledig onder de knie voor ze. Bovendien groeien wij zelf ook mee in dit model. Het is echt een best of both worlds.

Kliniek Orthopedium in Delft handelt volgens het credo dat iedere patiënt recht heeft op topzorg. De kliniek is dan ook opgezet door orthopeden zelf, omdat zij als geen ander weten welke zorg mensen binnen hun vakgebied nodig hebben. Mensen kunnen hier terecht voor gewrichtsproblemen aan knie, heup of schouder, in het volste vertrouwen dat de orthopeed die hen helpt ruime ervaring heeft in de specialisatie waarbinnen hij werkt.

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact