Phaco Centrum

Project: Administratieve dienstverlening

“Accuratesse in facturatie en debiteurenbeheer is essentieel.” 

Lees hier meer over Financiële administratie

Phaco Centrum, de oogkliniek uit ’s-Hertogenbosch met oog voor kwaliteit en mens, heeft Cure4 aangetrokken om de facturatie en het debiteurenbeheer te begeleiden.

Namens Phaco Centrum zegt oogarts Yi-heuy Yong: “Ons klantenbestand groeit snel voor de uiteenlopende oogheelkundige behandelingen die wij bieden. Dat komt deels door het feit dat wij werk van hoge kwaliteit leveren, innovatieve technieken toepassen en geen wachtlijsten kennen, maar het heeft ook te maken met de vergrijzing. Het aantal mensen met oogklachten neemt snel toe en wij kunnen hen heel veel bieden. We moeten er wel voor zorgen dat we die snel groeiende patiëntenstroom administratief aankunnen. Accuratesse in facturatie en debiteurenbeheer is essentieel.”

Jeroen Schenk, directeur van Cure4 zegt: “Dit is nu precies het terrein waarop wij meerwaarde kunnen bieden. We zijn in staat om een medewerker in de kliniek zelf dit werk te laten verzorgen. Phaco Centrum houdt zo heel precies overzicht op wat wij voor hen doen. Ze kunnen letterlijk over onze schouder meekijken.”

Phaco Centrum opende afgelopen maart haar deuren en is daarmee een van de eerste oogheelkundige centra in het zuiden van het land. Het is gespecialiseerd in het behandelen van alle voorkomende oogaandoeningen. Hiertoe beschikt het over de meest moderne apparatuur en over een state-of-the-art operatiekamer die aan alle normen en keurmerken voldoet. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren all-round oogartsen, die allen geregistreerd zijn als lid van het Nederlands Oogheelkundig Genootschap.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact