Sanavisie Bodyclinic

Project: DOT ondersteuning

“Door de hulp van Cure4, kunnen we onze ambities ook in de toekomst blijven voortzetten.”

Lees hier meer over bekostiging in de ziekenhuiszorg

Cure4Finance heeft Sanavisie Bodyclinic te Mill ondersteund bij de implementatie van DOT. Hierbij is samen met het management, Stijn Bauland en Teun Kessels, gekeken naar slimme en correcte registraties, DBC-DOT conversie, zorgcontractering en managementrapportages.

“Door het succes van Sanavisie Bodyclinic, grote aanwas van nieuwe patiënten en de nieuwbouw, was er behoefte aan externe ondersteuning van iemand met verstand van zorg. Iemand die weet wat er speelt en die kan meedenken met de bedrijfskundige / strategische organisatierichting. Cure4 heeft dit uitstekend ingevuld! Sanavisie Bodyclinic heeft sinds de oprichting in 2010 een gestage groei laten zien en veel cliënten kunnen helpen. “Door de hulp van Cure4, kunnen we onze ambities ook in de toekomst blijven voortzetten.

Naast het beantwoorden van onze primaire vragen heeft Cure4 ons ook verder geholpen in het verder uiteenzetten van onze bedrijfsvoering .” Aldus Teun Kessels,  kliniekmanager Sanavisie Bodyclinic.

“Het realiseren van de zorgcontractering is voor alle zorginstellingen in 2012 een lastig proces. Cure4Finance heeft alle communicatie met de zorgverzekeraar overgenomen en op de juiste momenten de beslissingen inzichtelijk gemaakt. Hierdoor zijn we in staat geweest om grip te houden op de zorgcontractering en hebben we dit samen goed vorm gegeven.”

Consultant Remko Verhagen vertelt: “Sanavisie Bodyclinic is een ZBC met alleen maar bevlogen mensen, mensen met hart voor de zorg. Het opbouwen van een grote ZBC in zo’n korte tijd is een prestatie van formaat! Door de vele veranderingen die op Sanavisie Bodyclinic zijn afgekomen, heb ik hen kunnen ondersteunen in die punten waar minder capaciteit voor was. Het resultaat is een gestructureerde en inzichtelijke registratie, zorgcontracten en het meedenken bij bedrijfskundige/strategische vraagstukken”.

Sanavisie Bodyclinic is in 2010 ontstaan vanuit Kliniek ViaSana. Vanaf dat jaar is Sanavisie Bodyclinic zelfstandig en maakt een grote groei mee in zorg. Sanavisie Bodyclinic biedt in verhouding 50% verzekerde en 50% onverzekerde zorg aan. Dit wil zeggen dat zowel cliënten met een schoonheidsideaal als patiënten die zijn doorverwezen door een huisarts of omliggend ziekenhuis bij Sanavisie Bodyclinic aan het juiste adres zijn. Samen met  vier  plastisch chirurgen en een cosmetisch arts zijn wij in staat om zorg van de allerhoogste kwaliteit te bieden. Dit volgt ook uit een van onze doelstellingen: het bieden van een compleet en kwalitatief hoogstaand zorgproduct  van a tot z!

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact