Spaarne Ziekenhuis

Project: Interim P&C

“Het Spaarne ziekenhuis zet zich maximaal in voor haar patiënten en wil dit blijven doen!” Om deze continuïteit te waarborgen voor korte en lange termijn, was er een behoefte aan een interim financial.

Lees hier meer over Financial control

Rob Donker, afdelingshoofd P&C: “Doordat Cure4 kennis heeft van de zorg en weet wat control inhoudt, past een interim oplossing van Cure4 direct in het team en in het ziekenhuis.”Spaarne Ziekenhuis. In een snel veranderende omgeving, is het belangrijk om een sterke control afdeling te hebben, met verstand van zaken. Cure4 heeft het Spaarne Ziekenhuis kunnen helpen met de juiste financial op de juiste plek.

“Met Remko Verhagen hadden we in één keer een schot in de roos. Hij heeft de werkzaamheden gemakkelijk opgepakt en daarnaast proactief diverse projecten opgepakt. Als controller communiceert en werkt Remko moeiteloos met alle managementlagen en zoals een business controller betaamt, zoekt hij actief afstemming met specialisten en management.”, aldus Rob Donker.

Volgens Cure4 consultant Remko Verhagen streeft het Spaarne Ziekenhuis naar een stevige toekomstpositie en zet daarom alles in om patiëntenzorg goed vorm te geven. Een positie waar maatschappelijk ondernemen bovendien hoog in het vaandel staat.

Het Spaarne Ziekenhuis heeft een hoofdlocatie in Hoofddorp waar vrijwel alle medisch specialismen zijn vertegenwoordigd. Daarnaast heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het opleiden van artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen beschouwt het als één van de kerntaken.

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact