Ziekenhuis Bethesda

Opdracht: implementatie MC-Turris

“Een omvangrijk project met veel uitdagingen en maatwerk.”

Lees hier meer over ERP/ EPD

Managing partner Jeroen Schenk was bij Bethesda aangesteld als projectleider van vier werkgroepen en was verantwoordelijk voor de implementatie van declaratiesoftware Mc-Turris.  Een complexe en omvangrijk project met veel uitdagingen en maatwerk.

De grootste uitdagingen van het project lagen in het implementeren van een nieuw systeem met omvangrijke conversies en het uitfaseren van de oude systemen. Daarnaast is er veel zorg en aandacht besteed aan maatwerk bovenop de basisfunctionaliteit van MC-Turris . Verder kregen de HL7 koppelingen diverse maatwerkwijzigingen om de subsystemen voor bronregistratie te optimaliseren.

Jeroen Schenk: “Omdat diverse wet- en regelgeving wijzigingen bleven aanhouden, bleef ik nog verbonden aan het ziekenhuis als (parttime) projectadviseur. Het was extra spannend door de transitie van DBC naar DOT en de overgang van oude software naar de nieuwe software MC-Turris (van Medicore). Al met al was het een zeer mooie opdracht en wil daarom Bethesda graag bedanken voor hun vertrouwen in Cure4 en de fijne samenwerking.”

©2019 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact