Cure4 Insights: VVT

Cure4 publiceert periodiek een nieuwsbrief met nieuwe én onze inzichten omtrent een zorgsector. Dit keer is het de beurt aan de sector VVT.

——————————————————————————————————————————————————–

In deze drukke tijd bent u ongetwijfeld bezig met (het plannen van) een transformatie van uw organisatie. Zodat u uw visie op de (middel)lange termijn zo bekwaam en professioneel mogelijk kunt implementeren. De onderstaande inzichten kunnen nuttig zijn in uw transformatieproces.

Ouderen zijn langer zelfstandig en wonen langer in hun eigen omgeving. 
Het sociaal cultureel planbureau heeft deze week een rapport over de ouderenzorg gepresenteerd, waaruit blijkt dat het beleid van de overheid het voor uw cliënt beoogde resultaat lijkt te hebben.

De nieuwe werkelijkheid: u heeft nog veel uitdagingen.
Langzaam krijgen we een beeld van de nieuwe werkelijkheid. Met name aan de systeem en organisatorische kant liggen in de komende maanden nog veel praktische uitdagingen voor uw organisatie. Deels komt dit voort uit de vele onduidelijkheden. Zoals zich bijvoorbeeld vorige maand bij de sociale verzekeringsbank openbaarde en het zich nu ook bij gemeenten lijkt te gaan herhalen.

Patient Journey: vergeet uw cliënt niet!
Cure4 heeft in de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe methodiek om processen aan te laten sluiten bij de behoefte van uw cliënt en dit transparant te maken voor alle stakeholders. U reist aan de hand van een serie workshops door uw eigen organisatie zoals een cliënt dat doet en koppelt daaraan uw interne proces. Wij noemen deze methodiek de Patient Journey en laten u hier graag mee kennis maken door u onze nieuwe zorgspecial aan te bieden. Wij zijn zeer enthousiast over onze nieuwe methodiek en hoe dit kan helpen bij transformaties van organisaties.

Op de valreep: tip!
Heeft u dit document al gelezen van het project aanpak verspilling langdurige zorg? Interessant!


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact