Over Mayke

Een nieuwe plek is een nieuwe uitdaging

Waar veel mensen alleen al bij de gedachte aan een ziekenhuis de kriebels krijgen, voel ik me er juist enorm thuis. De steeds terugkerende uitdaging: Hoe zorgen we voor zo min mogelijk administratieve lasten voor zorgverleners, maar tegelijkertijd juiste, tijdige en volledige registratie? Het leukste aan mijn werk als consultant zijn de nieuwe situaties waarin je iedere keer opnieuw terecht komt. Het leren kennen van de mensen, een weg vinden in de organisatie en natuurlijk; waar liggen de punten waarbij wij kunnen ondersteunen en adviseren? Hoe de kleinste dingen ervoor kunnen zorgen dat een organisatie weer vooruit kan!

Lees meer over mijn expertise en vaardigheden

Allround kennis

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik op verschillende plekken organisaties mogen ondersteunen, zowel in de GGZ als in de ziekenhuiszorg. Hierdoor beschik ik over actuele kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving en heb ik ervaring met veel verschillende softwarepakketten. Samenwerken en efficiëntie staan bij mij voorop; hoe kunnen we iedereen zijn individuele capaciteiten optimaal benutten? Collega’s en opdrachtgevers beschrijven mij als enthousiast, collegiaal en een echte spin in het web.

Op de dansvloer komt mijn liefde voor muziek en creativiteit samen

Niet aan het werk? Dan is er een grote kans dat je mij aantreft op de dansvloer! Jazzballet, stijldansen en salsa, de perfecte plek waar mijn liefde voor muziek en creativiteit samen komen. Daarnaast maak ik graag tijd voor een spelletje of hapje en drankje met vrienden.

Bekijk de EVA van Mayke

"Bij IrisZorg waren wij zeer tevreden over Mayke. Ze besteedt veel aandacht aan haar werk en pakt nieuwe ontwikkelingen goed op. Is heel collegiaal, ondersteunend aan de teams en laat zich zien als een echte spin in het web."

Monique Brouwer - Coördinator Zorgadministratie IrisZorg

Wilt u weten hoe ik uw organisatie van dienst kan zijn?

Neem contact met me op

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact