E-health: wat kunnen we er mee?

Door de stijgende kosten van de gezondheidszorg wordt door veel verschillende partijen actief nagedacht over mogelijkheden om de zorg betaalbaarder te maken. Dit gaat gepaard met maatschappelijke ontwikkelingen waaronder mondigere patiënten en de wens tot meer zelfregie.

Zorginnovaties kunnen een oplossing betekenen voor het adequaat omgaan met deze ontwikkelingen.

E-health is dan de term die vaak in deze context wordt gebruikt. Maar wat houdt e-health nu precies in? Welke kansen biedt dit voor zorginstellingen en met welke valkuilen dienen zij rekening te houden?

Deze vragen passeerden de revue op 23 mei 2012 tijdens de door Cure4 georganiseerde bijeenkomst voor het Linkedin kennisnetwerk ‘Ondernemen in de zorg’. De bijeenkomst startte met een algemene uitleg over wat e-health omvat. Vervolgens kwam een verdere uitsplitsing en ordening van de vele e-health activiteiten ter sprake, gevolgd door een praktijkcasus van een zorginstelling met een indruk van de praktische mogelijkheden en valkuilen bij het starten met e-health.

Download hier het artikel


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact