Even voorstellen: Djuni Hinkert

Cure4 heeft Djuni Hinkert aangesteld als manager van de nieuwe business-line Langdurige zorg & Wmo. Djuni was hiervoor managing director bij KEI 3.0 b.v., een specialist in beheersing van processen en administraties in de zorg.

Bij KEI 3.0 was hij verantwoordelijk voor o.a. de begeleiding bij de implementatie van verschillende ECD systemen en gaf adviezen aan zorginstellingen over optimalisatie van bedrijfsprocessen, zorginkoop en transitie van de zorg.

“Met Djuni halen we een brok ervaring en specialistische kennis binnen. Hij voldoet uitstekend aan onze criteria voor meerwaarde voor zorginstellingen. Hij heeft specialistische vakkennis in de langdurige zorg en WMO, veel ervaring met relevante ECD’s  en heeft sterke competenties zoals leidinggeven, klantgerichtheid en organisatiesensitiviteit.  Hij is een veelzijdige professional die samen met zijn team veel meerwaarde voor zorginstellingen kan creëren”, aldus Jeroen Schenk, managing partner van Cure4.

Djuni gaat de business-line Langdurige zorg & Wmo verder vormgeven en verder professionaliseren en uitbouwen. Sinds begin 2015 heeft Cure4 de business-line Langdurige zorg & Wmo opgestart. Met deze nieuwe business-line wil Cure4 zorginstellingen in deze sectoren nog meer voorzien van specialistische kennis en innovatieve oplossingen.

Djuni Hinkert: “Cure4 is een professioneel bedrijf met veel kennis en expertise. Mijn uitdaging is om de aanwezige kennis en expertise van Cure4 te vertalen naar de langdurige zorg en Wmo instellingen. Zelfs na 25 jaar sta ik weer te trappelen om met een nieuwe uitdaging zorginstellingen te ondersteunen. Het voelt alsof ik de hele dag buiten mag spelen.”

Cure4 is specialist op het gebied van organisatieadvies en controlling in de zorg en beschikt over de kennis en expertise om essentiële verbeteringen in zorg- en ondersteunende processen te implementeren.Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact