Fijne feestdagen en een ontzorgd 2015

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar en stond voornamelijk in het teken van de komende transities in 2015. Er werd gediscussieerd, gedebatteerd, samengewerkt, gestemd en uiteraard hard gewerkt om de transities zo goed mogelijk te laten verlopen.

Het uur van de waarheid is nabij. Na de feestmalen, oliebollen en vuurwerk zullen wij in 2015 weer flink aan de bak moeten. Al het harde (voorbereidende) werk van afgelopen jaar zal beproefd worden en de praktijk zal moeten uitwijzen of de zorg echt klaar is voor de transities in 2015.

Echter u staat er niet alleen voor in 2015. Samen met andere zorginstellingen en dienstverleners in de zorg, zoals Cure4, zullen we passende antwoorden geven op de transities. Dit doen we door met elkaar in gesprek te gaan, kennis te delen en elkaars expertise en ervaring gebruiken. Cure4 zal in ieder geval haar steentje bijdragen door interessante kennisbijeenkomsten te organiseren, door factsheets en zorgspecials over actuele thema’s te publiceren en door innovatieve oplossingen aan te bieden. Dit is ons voornemen voor 2015.

Wat is uw voornemen voor het nieuwe jaar? Laten we in ieder geval samen de zorg optuigen in 2015. Zodat we van zorg naar beter kunnen gaan.

Wij wensen u nog fijne feestdagen en een ontzorgd 2015!

C4_Kerstkaart2014_online


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact