Grootste impact op Finance & Control in de zorg

Kies een thema

Administratie in de zorg

Partner in finance en control

Wij streven voor onze opdrachtgevers naar een geoptimaliseerde bedrijfsvoering, solide financiële basis en een efficiënte administratie. Als financial business partner voor de zorg bieden wij deskundige begeleiding bij het verbeteren en optimaliseren van de financiële bedrijfsvoering van zorgorganisaties. Dit doen wij aan de hand van flexibiele outsourcing, innovatieve optimalisaties en tijdelijke inzet van experts.

Wij hebben specialistische kennis en expertise in huis als het gaat om de implementatie van complexe wet- en regelgeving rond zorgbekostiging, CAO-regelementen en fiscale wetgeving. Cure4 zorgt ervoor dat u als zorgorganisaties zich nóg beter kunt richten op hun primaire focus: het investeren in kwalitatieve zorg.

Focus op ambitie

Door marktwerking en ontwikkelingen in wet- en regelgeving ervaren de meeste zorgorganisaties een toenemende druk op de bedrijfsvoering. Het wordt steeds belangrijker voor een organisatie om te vertrouwen op goed ingerichte processen, deskundig advies en ondersteuning en betrouwbare stuurinformatie.

Cure4 biedt financiële en administratieve ondersteuning bij het realiseren van jouw ambities. Cure4 begeleidt al sinds 2006 zorgorganisatie naar een geoptimaliseerde financiële en administratieve bedrijfsvoering. Dit doen we aan de hand van onze Shared Services. Een innovatieve dienstverlening waarbij wij voor jouw organisatie de financiële en administratieve activeiten uit handen nemen, advies geven en heldere management- en stuurinformatie leveren.

De Schijf van 4 – voor een optimale bedrijfsvoering

Cure4 heeft een sterke visie ontwikkeld op met betrekking tot de ideale financiële bedrijfsvoering in de zorg. Deze visie hebben we vertaald naar de Schijf van 4; een innovatieve en pragmatische dienstverlening op afstand. De Schijf van 4 is een Shared Services oplossing waarmee wij ervoor zorgen dat u als zorgorganisaties meer grip heeft op kwaliteit, groei en organisatieontwikkeling.  De Schijf van 4 bestaat uit het geheel of gedeeltelijk outsourcen van:

  • Financiële administratie
  • Zorgadministratie
  • Salarisadministratie & HR
  • Control

Bekijk onze video voor meer uitleg of klik op onderstaande link voor meer informatie.

Lees meer over onze Schijf van 4


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/functions.php on line 59

Onze diensten

Shared Services

Dit houdt in dat de financieel-administratieve bedrijfsvoering door deskundige professionals op afstand wordt beheerd en uitgevoerd. Afhankelijk van de behoefte kan de dienstverlening modulair opgebouwd worden. Wordt het alleen de financiële administratie uitbesteden of ook de salaris- en zorgadministratie? Daarnaast bieden we aanvullende innovatieve oplossingen via onze Shared Services. Hierbij is het mogelijk om werkzaamheden rond applicatiebeheer, zorgbekostiging en juridische vraagstukken aan ons uit te besteden.

Lees meer

Advies & Tijdelijke ondersteuning

Ons team van professionals bestaat uit ervaren zorgadministratie-specialisten, financials en controllers die alle ins en outs kennen van diverse zorgsectoren. De inrichting van de administratie is onderhevig aan veel veranderingen in de wet- en regelgeving. Heb jij op korte termijn advies en/of tijdelijke ondersteuning nodig?

Lees meer

Hoe ideaal is jouw zorgadministratie?

Doe de Ideale ZA scan!

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze expertise?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de finance en control in uw organisatie.

Bekijk onze Schijf van 4

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact