Grootste impact op Finance & Control

Salarisadministratie & HR in de zorg

Het uitvoeren van een goede salarisadministratie is een van de belangrijkste processen binnen een organisatie. Goede en foutloze salarisadministratie zorgt voor tevreden medewerkers. Het uitbesteden van de salarisadministratie zorgt voor rust en meer tijd voor het primaire proces. De HR- en Salarisadministratie in de zorg is complex vanwege de vele uitzonderingen en de verschillende CAO’s die de zorgsector kent.

In een snel veranderen HR-landschap is passend strategisch beleid van belang om de zorg toekomst bestendig te maken. Daarnaast kampt de arbeidsmarkt in de zorg met krapte en wordt het steeds moeilijker om gekwalificeerd personeel te vinden. Onze consultants adviseren jou bij complexe vraagstukken over onder meer procesoptimalisatie, bedrijfsvoering en besluitvorming. Zij zijn in staat om ontwikkelingen in het HR-landschap te analyseren en samen met betrokkenen tot strategische vernieuwing te komen.

Bij Cure4 staat kennisdeling centraal, waardoor onze consultants altijd goed op de hoogte zijn van de problematiek die speelt in jouw organisatie of gemeente. Ook bezitten ze veel kennis van de actuele wet- en regelgeving en hierdoor kunnen ze wijzigingen snel en deskundig in de praktijk implementeren.

Waarom Cure4 als partner?

 • Expert in bedrijfsvoering in de zorg
 • Specialist in outsourcing en shared services
 • Deskundige AFAS-specialisten
 • Ervaren zorgconsultants en DBC-adviseurs
 • Doortastende juridische adviseurs en FG's

Cure4 helpt jouw organisatie bij:

 • Automatisering en digitalisering van HR-processen via e-HRM (ESS en MSS)
 • Uitbesteding van de HR- en salarisadministratie door specialisten
 • Tijdelijke inzet van HR en salarisprofessionals aan de hand van detachering en interim
 • Advies en begeleiding bij professionalisering en optimalisatie van de HR-afdeling
  Contact opnemen

Vereenvoudiging van processen, arbeidsmarktkrapte en verantwoordelijkheden delegeren naar de werkvloer zijn de belangrijkste uitdagingen voor een HR-afdeling op dit moment.
Cure4 biedt ondersteuning en begeleiding bij de realisatie van een modern ingerichte HR- en salarisadministratie. Omdat wij een volwaardige implementatie- en optimalisatiepartner van AFAS Software zijn kunnen onze eigen AFAS experts onder andere Insite, Outsite, ESS, MSS en e-HRM in jouw organisatie implementeren.

Lees meer

Onze diensten

Advies & Tijdelijke Ondersteuning

Ervaar je een tijdelijk gebrek aan financiële expertise en kennis door toedoen van capaciteitsproblemen of uitval van personeel? Wij bieden tijdelijke inzet van financiële en administratieve professionals die jouw organisatie kunnen ondersteunen bij uitdagingen rond HRM, salarisadministratie, financiële administratie, controlling en zorgadministratie.

Lees meer

Shared Services Salarisadministratie & HR

Wil je als organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis en tegelijkertijd grip hebben op resultaten en kosten? Wij kunnen jullie financiële en administratieve activiteiten overnemen aan de hand van onze Financial Shared Services. Of je nu kiest voor uitbesteding van (deel)activiteiten of voor een integrale oplossing; wij helpen je aan de juiste oplossing.

Lees meer

AFAS Solutions (F&C)

Als erkend AFAS partner zijn wij gespecialiseerd in implementatie, optimalisatie en beheer van AFAS binnen Finance & Control. Dankzij onze expertise op het gebied bedrijfsvoering in de zorg in combinatie met onze AFAS kennis, ontwikkelen wij innovatieve oplossingen rondom Salaris & Payroll, Financiëel en InSite en OutSite specifiek voor de zorg.

Lees meer

Tool | WKR Keuzehulp pakket 2020

De regelgeving rondom vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers bestond uit een wirwar van verschillende regels. Vanuit de werkgevers kwam het verzoek om deze regelgeving te versimpelen. Met ingang van 1 januari 2015 werd daarom de WKR verplicht gesteld in Nederland. Deze werkkostenregeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de verschillende vergoedingen, verstrekkingen aan werknemers en bundelt deze in één collectieve regeling.

Download

Relevante publicaties

Alle hoofdpunten van de werkkostenregeling (WKR) 2020 die jij moet weten!

170

27 August 2020

Het toepassen van de Werkkostenregeling (WKR) 2020 brengt de nodige vragen met zich mee. Wij zetten …

Update | 5 zaken die jij moet weten over HR- en Salarisadministratie en het coronavirus!

768

17 March 2020

Het coronavirus zorgt voor veel verschuivingen in de bedrijfsvoeringen van zorgorganisaties. Deze bi…

Salarisflits 2020 - januari

339

08 January 2020

De salarisflits van deze maand zetten we de belangrijkste wijzigingen voor de salarisadministratie o…

Opdrachtgevers

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact