Voor een integrale finance en control

Onze Shared Services kenmerkt zich door de sterke verbinding tussen de vier belangrijkste financiële thema’s in de zorg

Cure4 is gespecialiseerd in het uit handen nemen van de zorgadministratie, salaris- en HR administratie, financiële administratie en control. Het uitbesteden van deze thema’s aan Cure4 zorgt voor een geoptimaliseerde financiële bedrijfsvoering. De financiële en administratieve processen worden dankzij verbeteringen en koppelingen in diverse infrastructuren zoals ICT, ERP (AFAS), EPD en applicaties zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd.

Aan de hand van slimme workflows en innovatieve koppelingen, creëren we met onze Shared Services meer efficiency, kostenreductie en focus voor onze opdrachtgevers

Meer kwaliteit en sturing door het delen van kennis en expertise

De kracht van onze Shared Services zit vooral in het delen van kennis en expertise. Zowel tussen de teams onderling als met onze opdrachtgevers. Per thema binnen de Shared Services is een team van specialisten en experts samengesteld. Voor het verlenen van hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgevers, maken deze teams graag gebruik van elkaars specialistische kennis.

Denk aan het delen van kennis over de wet- en regelgeving, CAO’s in de zorg en AFAS Software voor het samenstellen van kwalitatieve rapportages of voor deskundig advies over procesoptimalisaties. Daarnaast kunnen de teams altijd de kennis en expertise van DBC-adviseurs, legal counsels en business engineers van Cure4 raadplegen.

Financiële Administratie

Van het opzetten en inrichten van jouw financiële administratie, het ondersteunen van de boekhouding tot en met jouw debiteurenadministratie: wij zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding naar een gedegen administratie. Onze financiële professionals hebben veel kennis van de zorgbekostiging en de financiële en fiscale wet- en regelgeving. Ze zijn expert op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, jaarrekening en analyses en controlling in de zorg.

Lees meer over FA

Zorgadministratie

Voor een volledige facturatie is een goed functionerende zorgadministratie noodzakelijk. Cure4 verzorgt jouw volledige zorgadministratie. Wij beheren jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties. Denk hierbij aan het berichtenverkeer, Vecozo, DBC, stamgegevens, contractbeheer, zorgproducten, rapportages, zorgplannen, etc. Daarnaast zijn onze professionals inzetbaar voor verschillende rollen betreffende zorgadministratie zoals het opstellen en uitvoeren van controles en rapportages op het gebied van zorgadministratie en declaraties.

Lees meer over ZA

Salarisadministratie & HR

Salarisadministratie in de zorg blijft een dynamisch, kennisintensief vakgebied waar fouten kostbaar zijn en fiscale mogelijkheden vooral benut moet worden. Onze salarisprofessionals hebben veel kennis van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg. Hierdoor kunnen we jouw salarisadministratie goed ondersteunen door de laatste ontwikkelingen, procedures en cao’s deskundig en snel te implementeren. Daarnaast bieden wij begeleiding en advies bij de implementatie van e-HRM, ESS en MSS. Wij kunnen jouw salarisadministratie optimaliseren door diverse processen te digitaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows.

Lees meer over SA & HR

Control

De kennis van de financiële en fiscale wet- en regelgeving en de expertise in de diverse zorgsectoren van onze controllers, maakt ons een waardige business partner voor zorgorganisaties. Naast het verzorgen van jaarrekeningen, het samenstellen van rapportages en voldoen aan de fiscale noodzakelijkheden, zijn we ook inzetbaar bij de realisatie van uw business opportunity’s. We kunnen jouw organisatie ondersteunen bij het optimaliseren van de resultaten zoals kwaliteit, winst en klanttevredenheid ten behoeve van waardecreatie voor uw organisatie.

Lees meer over Control

Benieuwd hoe we je écht verder kunnen helpen?

Bekijk onze diensten

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact