Haal meer uit uw AFAS!

Als eindgebruiker van AFAS Software weet u dat er met dit pakket heel veel mogelijk is. Ongetwijfeld loopt u ook tegen een aantal zaken aan die u belemmert om net die 20% extra efficiënter te kunnen werken. Ontdek zelf wat wij voor u betekenen!

Hét ERP-systeem voor de zorg.
Cure4 kan hét ERP-systeem voor uw zorginstelling inrichten. Als geen ander hebben wij verstand van administratieve processen, wet- en regelgeving en bekostiging in de zorg. Wij kunnen via onze slimme workflows, specifieke templates en overzichtelijke rapportages hoge procesefficiency en extra opbrengstoptimalisatie realiseren. Wij analyseren uw processen, komen met verbetervoorstellen en richten AFAS naar uw wensen en behoeften zo optimaal mogelijk in. Dit kunnen we realiseren voor instellingen in zowel de cure als de care.

Plaatje Productiemonitor AFAS-ERPsysteem

Gratis quickscan
Wij bieden u de mogelijkheid om een gratis quickscan door ons te laten uitvoeren. Samen met u zullen wij kijken welke efficiencyslagen in AFAS te maken zijn en wat het verbeterpotentieel van de processen in uw organisatie is.

Vraag nu een gratis quickscan aan.


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact