Cure4 was aanwezig op De Health Business Week in Rotterdam!

Afgelopen week waren we weer aanwezig tijdens De Health Business Week 2018. De Health Business Week wordt jaarlijks georganiseerd door de Universiteit van Rotterdam. Dit is hét carrière-evenement voor (toekomstige) professionals in de zorg. Tijdens de week worden studenten uit het gehele land, met een interesse in de zorg, en bedrijven met elkaar in contact gebracht. Dit jaar waren vanuit Cure4 Itske Lindhout (senior consultant), Chris Wildeboer (consultant) en Marloes Delgijer (corporate recruiter) uitgevlogen naar Rotterdam voor een workshop, speed-interviews en netwerkborrel.

Petje op petje af

We laten de studenten op speelse wijze kennismaken met Cure4 en het werk als consultant door middel van het spel ‘petje op petje af’. De winnaars gaan niet met lege handen naar huis; zij mogen binnenkort een dag meelopen met één van onze consultants om een echte werkdag te ervaren!

Studenten laten meedenken over een spannende casus

De studenten zitten tijdens de workshop op het puntje van hun stoel en zijn ontzettend nieuwsgierig naar het werk als consultant bij Cure4. Hoe ziet een dag als consultant eruit? Wat voor een type opdrachten zijn er? Werk je samen of alleen? En hoe ziet je ontwikkel-pad eruit bij Cure4? Itske, Chris en Marloes kunnen daar veel over vertellen. Vervolgens gaan de studenten zelf aan de slag met een complexe casusopdracht en presenteren ze creatieve en innovatieve oplossingen aan ons. Knap gedaan!

Speed-interviews met topstudenten

Het is tijd voor de speed-interviews! Na de workshop ontmoeten we de door ons geselecteerde topstudenten tijdens de speed-interview sessies. Elke student krijgt zeven minuten de tijd om zichzelf te pitchen en vragen te stellen. De jury is streng want na elke bel moeten we snel afronden en hop daar komt de volgende student al!

Proost!

Hoe sluit je een wederom uitstekend georganiseerde Health Business Week af? Natuurlijk met een borrel in het Paviljoen van de Universiteit van Rotterdam. Veel enthousiaste studenten staan al snel bij de Cure4 tafel om gezellig na te praten over deze geslaagde dag.

Benieuwd naar werken bij Cure4? Bekijk onze werken-bij-website.

Ga hier naar de website

Marloes Delgijer, Itske Lindhout en
Chris Wildeboer

Corporate Recruiter, Senior Consultant Cure en Consultant Care

Linda Buter

Recruiter

Itske Lindhout

Programmadirecteur

Chris Wildeboer

Consultant Care

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact