Grootste impact met de Ideale Zorgadministratie

Kies een thema

De Ideale Zorgadministratie

Cure4 heeft jarenlange ervaring met de implementatie en optimalisatie van zorgadministraties. Op basis van al deze ervaringen hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie ontwikkeld. Met dit model neemt Cure4 zorginstellingen mee in wat er nodig is om een soepele zorgadministratie te voeren die goed geborgd is in de organisatie. Door essentiële processen te optimaliseren en toekomstbestendig te maken is het mogelijk om voor jou de Ideale Zorgadministratie te realiseren.

Onze dienstverlening

ZA Ondersteuning

Ervaar je in jouw organisatie een tijdelijke piek in werkzaamheden op de zorgadministratie? Wij bieden tijdelijke of voor langere periodes de inzet van ZA-professionals die jouw organisatie kunnen ondersteunen bij verschillende uitdagingen en werkzaamheden. Onze ZA-professionals kunnen ook fungeren als coördinator en gesprekspartner van het management.

Lees meer

Shared Services ZA

Wij hebben alle expertise en kennis in huis als het gaat om het optimaliseren van processen rond de zorgadministratie, EPD/ECD-systemen, zorglogistiek, bekosting en zorgcontractering. In combinatie met hun kennis van wet- en regelgeving en zorgprocessen weten onze adviseurs tot pragmatische oplossingen en slimme verbeteringen te komen voor jouw organisatie.

Lees meer

Legal Consultancy

Wijzigingen in wet-en regelgeving in de zorg volgen elkaar in hoog tempo op. Het is een uitdaging om de wijzigingen op een juiste manier te implementeren. Cure4 heeft deskundige legal consultants in huis die jouw organisatie kunnen ondersteunen bij juridische vraagstukken rond de AVG, patiëntveiligheid, uitwisseling van medische gegevens en ICT-contracten en licenties.

Lees meer

Nieuwe publicaties

Nieuwsflits | Juni 2021

485

21 June 2021

Tweede zorgbonus voor zorgmedewerkers. Het kabinet wilt zorgmedewerkers ook in 2021 een bonus geven …

Blog | Lumpsumfinanciering: dé oplossing tegen zorgkosten en administratieve lasten?

530

16 June 2021

Al jaren gaat de gezondheidszorg gebukt onder de stijging van de zorgkosten en administratieve laste…

Succesverhaal | Het inrichten en optimaliseren van AFAS

530

07 June 2021

Voor een klant in de gehandicaptenzorg hebben wij de afgelopen periode een groot project mogen begel…

Opdrachtgevers

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact