Kennispartner voor de zorg

Wij zetten complexe informatie om naar waardevolle kennis

Informatie wordt pas waardevol wanneer het is omgezet naar bruikbare kennis. In onze factsheets en zorgspecials bundelen we onze kennis en expertise omtrent een actueel thema en vertalen dit naar pragmatische oplossingen en bruikbare tips.

Onze kennis gebruiken we niet alleen voor publicaties, maar ook voor diverse kennisevents zoals workshops, kennisbijeenkomsten en congressen. Door deze events te faciliteren, stimuleren we ons netwerk om tot nieuwe inzichten en inspiraties te komen over actueel zorgthema’s.

Bekijk onze publicaties

Met onze kennisevents stimuleren we nieuwe inzichten, innovaties en discussies

Dit doen we door naast het publiceren van blogs, zorgspecials en factsheets over actuele zorgthema’s, ook offline bijeenkomsten te organiseren voor ons netwerk en opdrachtgevers. Denk aan kennissessies, klantdagen, congressen en workshops. Een mooi succesvoorbeeld is de Cure4Labs; hier gaan onze consultants in één middag aan de slag met een echte klantcase. In samenwerking met de klant komen we aan de hand van diverse brainstorm methodes tot een voorstel, advies of aanbeveling.

Bekijk onze kennisevents

Ontwikkelingen in de wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op.

Hierdoor ontstaan voor veel organisaties complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld zorgadministratie, privacy persoonsgegevens of finance. Veelal vraagstukken die een bepaald kennisniveau van uw medewerkers vragen. Daarnaast is tijdsgebrek een ander belangrijke factor. Om deze vraagstukken adequaat op te lossen is soms specialistische kennis nodig. Onze professionals zetten zich in om hun kennis en ervaring te vertalen naar  handvatten en pragmatische oplossingen.

De belangrijkste ontwikkelingen en kennis bundelen wij in themaspecifieke downloads.

Bekijk onze downloads

Van kennissessies tot masterclasses; het gaat om kennis delen en inzetten

Wij faciliteren regelmatig offline kennissessies, workshops en masterclasses voor ons netwerk, opdrachtgevers en andere stakeholders binnen de zorgsector. Tijdens deze bijeenkomsten worden actuele zorgthema’s behandeld. Ons doel is om informatie rondom een thema om te zetten naar waardevolle kennis. We bieden een podium aan externe sprekers die expert of ervaringsdeskundige zijn omtrent een thema. Een belangrijke basis voor onze kennissessies is onze Linkedin-community. Al ruim 20.000 professionals zijn lid van onze Linkedin-groepen Ondernemen in de Zorg en Financiële Professionals in de Zorg bevatten. Ook een keer onze kennissessies bijwonen?

Blijf op de hoogte en abonneer op onze nieuwsbrief 

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact