Kennispartner voor de zorg

Wij zetten complexe informatie om naar waardevolle kennis

Informatie wordt pas waardevol wanneer het is omgezet naar bruikbare kennis. In onze factsheets en zorgspecials bundelen we onze kennis en expertise omtrent een actueel thema en vertalen dit naar pragmatische oplossingen en bruikbare tips.

Onze kennis gebruiken we niet alleen voor publicaties, maar ook voor diverse kennisevents zoals workshops, kennisbijeenkomsten en congressen. Door deze events te faciliteren, stimuleren we ons netwerk om tot nieuwe inzichten en inspiraties te komen over actueel zorgthema’s.

Bekijk hier ons meest recente downloads

Met onze kennisevents stimuleren we nieuwe inzichten, innovaties en discussies

Dit doen we door naast het publiceren van blogs, zorgspecials en factsheets over actuele zorgthema’s, ook offline bijeenkomsten te organiseren voor ons netwerk en opdrachtgevers. Denk aan kennissessies, klantdagen, congressen en workshops. Een mooi succesvoorbeeld is de Cure4Labs; hier gaan onze consultants in één middag aan de slag met een echte klantcase. In samenwerking met de klant komen we aan de hand van diverse brainstorm methodes tot een voorstel, advies of aanbeveling.

Meer informatie over onze kennisevents

Kennisevents

Van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam!

Workshop Privacy Awareness in de Zorg

Workshops

Ontwikkelingen in de wet- en regelgeving volgen elkaar in hoog tempo op.

Hierdoor ontstaan voor veel organisaties complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld zorgadministratie, privacy persoonsgegevens of finance. Veelal vraagstukken die een bepaald kennisniveau van uw medewerkers vragen. Daarnaast is tijdsgebrek een ander belangrijke factor. Om deze vraagstukken adequaat op te lossen is soms specialistische kennis nodig. Onze professionals zetten zich in om hun kennis en ervaring te vertalen naar  handvatten en pragmatische oplossingen.

Benieuwd naar welke workshops we u kunnen aanbieden?

Bekijk ons aanbod 

Kennissessies

Met onze kennisevents stimuleren we nieuwe inzichten, innovaties en discussies.

Wij faciliteren regelmatig offline kennissessies voor ons netwerk, opdrachtgevers en andere stakeholders binnen de zorgsector. Tijdens deze kosteloze bijeenkomsten, behandelen we actuele zorgthema’s. Ons doel om de informatievoorziening omtrent het thema zo volledig mogelijk te presenteren. Daarom bieden we vaak een podium aan externe sprekers die expert of ervaringsdeskundige zijn omtrent het thema. Een belangrijke basis voor onze kennissessies is onze Linkedin-community. Al ruim 20.000 professionals zijn lid van onze Linkedin-groepen Ondernemen in de Zorg en Financiële Professionals in de Zorg bevatten.

Ook een keer onze kennissessies bijwonen?

Blijf op de hoogte en abonneer op onze nieuwsbrief 

Cure4Labs

Cure4Labs zorgt voor een nieuwe frisse blik op complexe vraagstukken.

Cure4Labs is een uniek concept waarbij onze consultants in één middag een lastige klantcase proberen op te lossen. Ruim 20 consultants bekijken het vraagstuk vanuit hun eigen diverse expertise. De diversiteit van de aanwezige kennis, achtergronden en specialismen zorgen voor verrassende nieuwe inzichten en inventieve oplossingen. Van gamestorming  en Omdenken tot aan pressure cooking en mindmapping; alle werkvormen worden uit de kast gehaald om binnen de tijd, de juiste oplossingen te vinden.

Zelf een keer deelnemen aan Cure4Labs?

Neem contact op

Downloads

©2018 Cure4 |

Nieuwsbrief | Disclaimer | Privacy Statement
Contact