Training & masterclasses

Trainen doen wij op basis van de formule Kennis = I x EVA.

Kennis is binnen Cure4 een groot goed. Wij besteden intern en extern veel tijd aan kennis delen. Wat ons betreft is kennis breder dan alleen platte feiten kennis. Wij zijn er van overtuigd dat kennis wordt gevormd door de combinatie van Informatie met de Ervaring, Vaardigheden en Attitude van de medewerker. Als voorbeeld kan gesteld worden dat de iStandaarden die gebruikt worden voor het berichtenverkeer op internet staat.

Deze informatie is voor iedereen beschikbaar. De Ervaring van de medewerker zorgt er echter voor dat de informatie juist gebruikt kan worden. De Vaardigheden om vervolgens bijvoorbeeld het systeem juist in te richten, maakt dat een behandelaar ook goed kan registreren. Tot slot zorgt Attitude ervoor dat de medewerker ook daadwerkelijk over gaat tot registratie op het juiste moment.


Zorgadministratie evenementen

Op aanvraag Duur: 240 min.

Masterclasses | Introductie & verdieping in de zorgadministratie

Op een interactieve manier maak je hier kennis met wat de rol van een medewerker van een zorgadministratie binnen een zorgorganisatie inhoudt.

Op aanvraag Duur: 480 min.

Workshop | De Ideale Zorgadministratie

In twee dagdelen wordt op interactieve wijze in kaart gebracht waar de krachten en ontwikkelpunten van de zorgadministratie liggen.

Op aanvraag Duur: 480 min.

Workshop | De Ideale Zorgadministratie Cure

In twee dagdelen wordt op interactieve wijze in kaart gebracht waar de krachten en ontwikkelpunten van de zorgadministratie liggen.

Op aanvraag Duur: 480 min.

Workshop ‘Het Ideale Proces’ in de ZA

We analyseren stap voor stap samen met de deelnemers het huidige zorgadministratieve proces en maken de knelpunten zichtbaar.

Legal evenementen

Op aanvraag Duur: 240 min.

Starterskit | Privacy in de Zorg

Wil je een praktische vertaling willen maken van de geldende wetgeving op het gebied van privacy in de zorg? Hiervoor hebben we het Starterskit P…

Op aanvraag Duur: 240 min.

Training | Privacy op de werkvloer

We nemen de cursisten mee in de specifieke vraagstukken rondom de verwerking van personeelsgegevens en de relatie tot het arbeidsrecht.

Op aanvraag Duur: 240 min.

Workshop | Privacy Awareness

Medewerkers leren hier welke rol zij hebben en wat hun verantwoordelijkheden zijn binnen de organisatie, als het gaat om informatiebeveiliging.

Op aanvraag Duur: 90 min.

Event | Dag van de Privacy Officer

Op 6 en 7 juni vindt het evenement 'Dag van de Privacy Officer' plaats. Dit event is bedoeld voor professionals die behoefte hebben aan actuele e…

16-11-2018 | 14:15 Duur: 105 min.

Kennissessie | Gegevensuitwisseling in de zorg

We gaan tijdens deze kennissessie in op de eisen voor een rechtmatige gegevensverwerking in de zorg.

Op aanvraag Duur: 240 min.

Masterclass | Gegevensuitwisseling in de Zorg

Deze Masterclass geeft u actuele kennis en concrete handvatten voor het zorgvuldig verwerken en delen van gezondheidsgegevens.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in uw organisatie.

Lees meer over onze expertise

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact