Kennisbijeenkomst Zorgen in de Wmo

Cure4 organiseert regelmatig interessante kennisbijeenkomsten over actuele zorgthema’s. De volgende bijeenkomst die wij organiseren is op woensdag 10 juni met als thema “Zorgen in de Wmo”. 

Ook dit keer zullen interessante sprekers inspirerende verhalen met u delen over hun ervaringen en lessons learned omtrent de huidige praktijk in de Wmo.

De WMO / Jeugdzorg en de Langdurige zorg zijn inmiddels 3 maanden volgens de nieuwe zorgstelsel aan het werk. De achterliggende gedachte van het nieuwe zorgstelsel wordt nu overschaduwt door organisatorische problemen in de praktijk. Langzaam aan begint de chaos zichtbaar te worden en de pijn heviger voelbaar. Met als grootste gevolg dat zorgorganisaties hun geld niet (op tijd) krijgen vanwege de vele en langdurige problemen met declaraties en facturaties.

Maar moest dit nieuwe zorgstelsel er niet voor zorgen dat zowel de zorginstellingen als de patiënten en cliënten er op vooruit gaan? In de praktijk blijkt het tegenovergestelde. Zorginstellingen lijken er financieel op achter uit te gaan en patiënten en cliënten zijn/ worden niet voldoende geïnformeerd. Meld je aan voor deze kennisbijeenkomst en discussieer mee over hoe we deze zorgen in de Wmo gezamenlijk kunnen aanpakken.

Woensdag 10 juni belooft een inspirerende dag te worden. Schrijft u zich snel in, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

INSCHRIJVEN


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact