Klantcase : Zaans Medisch Centrum

Het Zaans Medisch Centrum had extra ondersteuning nodig voor het uitvoeren van het zelfonderzoek. Tevens viel de DBC- adviseur van het ZMC enige tijd uit en moest tijdelijk vervangen worden. Het ZMC had voor het zelfonderzoek van het voorgaande jaar Cure4 ook al ingeschakeld. Dit keer mocht Cure4 adviseur Jasmijn Roelvink het ZMC ondersteunen.

“Jasmijn heeft er mede voor gezorgd dat het ZMC het zelfonderzoek 2014 wederom goed heeft kunnen volbrengen. Net als haar collega’s van Cure4 dit bij het zelfonderzoek 12/13 hebben gedaan. Als ZMC hebben we altijd het gevoel gehad op haar inzet en professionaliteit te kunnen bouwen en vertrouwen.”

Opdracht
De opdracht bestond uit het uitvoeren van het zelfonderzoek waarop aan de hand van vigerende wet- en regelgeving gecontroleerd werd of de declaraties van de DBC registraties voortkomen uit juistheid, volledigheid en rechtmatigheid. Daarnaast werd de financiële impact van correcties bepaald, werden foutanalyses uitgevoerd en vond correcties plaats op aangetroffen foutregels.ZMC230x230

“Jasmijn heeft op een constructieve en pro-actieve manier meegewerkt aan het zelfonderzoek 2014 en was verantwoordelijk voor de uitvoer, logging en verantwoording aan het reviewteam van de zorg verzekeraars voor wat betreft een aantal controlepunten” , aldus Lisette Folge, Hoofd Registratie en Advies bij het ZMC.

Daarnaast heeft Jasmijn de DBC adviseur een aantal weken waargenomen tijdens haar afwezigheid. “Dit heeft Jasmijn op haar eigen manier prima vormgegeven en heeft deze periode voor het ziekenhuis goed op kunnen vangen.”

Bekijk in PDF


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact