Meldt u zich nu aan voor De Ideale Zorg 2015

Helpt u mee bij het realiseren van het volgende seminar rondom De Ideale Zorg? Cure4 organiseert in 2015 volgens een geheel vernieuwd concept wederom een seminar met interessante sprekers en interactieve workshops en daar kunt u ons bij helpen!

Revolutionaire, onconventionele en slimme manieren zijn nodig om een zorgorganisatie nog efficiënter en effectiever in te richten. Verschillende sprekers nemen u mee in geheel vernieuwende zienswijzen en doorbreken conventies in de zorg. Doorbreekt u met ons de conventies in de zorg?!

KEYNOTE SPEECH
Frédéric Laloux is een inspirerend spreker en auteur van het internationaal veel geprezen boek ‘Reinventing Organizations’. Hij bespreekt zijn ontdekking van organisaties die van elkaars bestaan niet afweten maar tegelijkertijd wel identiek zijn in hun bedrijfsvoering, en met succes. Een van de 12 organisaties die Laloux vergelijkt in zijn onderzoek is de Nederlandse zorgorganisatie Buurtzorg. Naast een keynote speech bestaat de dag uit verscheidene sprekers en workshops.

LIVE ON DEMAND
Conventies doorbreken doen wij ook door de manier waarop we dit congres organiseren, middels het online crowdsourcing-platform van onze partner “Live on Demand”!

AANMELDEN
Als u ook net zo enthousiast bent als Cure4 over dit gezamenlijke initiatief, help dan mee door u hieronder aan te melden en een Early Bird VIP ticket te bestellen voor slechts 60,- euro!

Aanmelden: http://bit.ly/1niKGre

Meer informatie over het seminar: www.deidealezorg.nl


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact