Brochure05 dec 2023

Download de brochure

10 redenen om je financiële administratie uit te besteden

Een financieel gezonde organisatie is een randvoorwaarde voor het leveren van goede zorg. De financiële administratie is de afgelopen jaren echter wel ontzettend complex geworden.

Zo is de externe verslaglegging door nieuwe wet- en regelgeving behoorlijk ingewikkeld geworden. En door vergaande digitalisering zijn er weliswaar minder ‘handjes’ nodig voor het eigenlijke boekhoudwerk, maar het werk wat is overgebleven vraagt wel om veel meer kennis. Zo zie je in een digitale administratie minder snel of iets goed is geboekt. Bovendien heb je behoorlijk wat achtergrondkennis nodig van technologie: hoe koppel ik mijn zorgadministratie en salarisadministratie aan mijn financiële administratie? Hoe lees ik de bankbestanden automatisch in? En hoe los ik het op als daarin iets verkeerd gaat? Daarom kiezen steeds meer zorgorganisaties voor het outsourcen van hun financiële administratie. Wij nemen je graag mee in de tien redenen om te kiezen voor het uitbesteden van je financiële administratie.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog17 apr 2024

Zorgeloos vooruit: voorkom last-minute stress bij de renseigneringsverplichting

De renseigneringsplicht: wat houdt deze regeling in, welke boekhoudkundige stappen nodig zijn en hoe vermijd last-minute stress dankzij een proactieve benadering?
Lees meer +
Blog17 apr 2024

Samenwerking als sleutel tot toegankelijke en kwalitatieve zorg

samenwerken in de zorg; het biedt vele voordelen, maar brengt ook de nodige complexiteit met zich mee. We verkennen het belang van samenwerking en introduceren diverse vormen van samenwerking binnen de zorg
Lees meer +
Blog12 mrt 2024

Wachttijdverzachters in de jeugdzorg

Wachtlijsten in de jeugdzorg zijn van alle tijden, maar de laatste jaren zijn flink toegenomen. Welke rol spelen wachttijdverzachters hierin?
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in