Ons zorgcontracteringsbureau is geopend!

Om u als zorginstelling volledig te ontzorgen op het gebied van zorgcontractering hebben wij het Zorgcontracteringsbureau geopend. Dit bureau bestaat uit een toegewijd team van professionals die speciaal klaar staat om u als instelling zo goed mogelijk te ondersteunen bij uw zorgcontractering voor 2014.

“Zorgcontractering blijft een essentieel proces voor zorginstellingen.”, vertelt Jeroen Schenk, managing partner van Cure4. “Helaas verlopen de contractonderhandelingen met de zorgverzekeraars vaak erg moeizaam. Zorginstellingen zijn hierdoor onnodig veel tijd en energie kwijt die ze liever aan zorg hadden besteed. Toch zijn goede contracten cruciaal voor de liquiditeit van je organisatie! We merken dat de behoefte aan extra ondersteuning tijdens dit proces enorm is. Ons zorgcontracteringsbureau voorziet perfect in die behoefte en helpt instellingen om de contractering voor 2014 volledig op orde te krijgen.”


Ons Zorgcontracteringsbureau neemt u de zorg uit handen!

Een goede zorgcontractering is een cruciaal onderdeel van uw organisatie. De professionals van ons zorgcontracteringsbureau ondersteunen u optimaal bij dit proces.Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Ons bureau is iedere werkdag te bereiken op telefoonnummer 088 – 64 81 200 of via ons contactformulier.

Wat kan ons bureau voor u betekenen?
Het Cure4 zorgcontracteringsbureau begeleidt en voert contractonderhandelingen voor ZBC´s en GGZ-instelllingen op het gebied van zorgcontractering. Daarnaast heeft Cure4 veel ervaring in het adviseren van startende instellingen. Het contracteren van zorg is een samenspel tussen zorgaanbieders en verzekeraars. Cure4 neemt dit traject waar mogelijk voor u uit handen en kan alle communicatie met de zorgverzekeraars verzorgen tijdens de contractonderhandelingen. Cure4 zorgt voor continue communicatie met de zorginstelling. Hierdoor heeft u als opdrachtgever optimaal inzicht en blijft u zelf aan het roer.

Voor zorgcontractering bent u aan zet!
Als zorgaanbieder bent u nu aan zet om uw zorgaanbod goed te profileren en duidelijk uw toegevoegde waarde te tonen richting zorgverzekeraar. Het jaar 2014 lijkt een moeilijk onderhandeljaar te gaan worden voor veel zorginstellingen. Zorgverzekeraars bewapenen zich met lange vragenlijsten en strenge criteria omdat zij genoodzaakt zijn keuzes te maken in zorgcontractering. De verwachting is dat – naast prijs en kwantiteit – ook de kwaliteit van uw zorg een belangrijker element gaat worden in de onderhandelingen. Als zorginstelling dient u duurzaam concurrentievoordeel te realiseren en behouden.

Binnen de eerstelijns psychologische zorg en tweedelijns Geestelijke Gezondheidszorg is de zorgcontractering een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit proces is inmiddels volledig gedigitaliseerd en dient correct, volledig en vooral tijdig te worden voltooid. Om dit goed te kunnen doen is inzicht in kostprijs, marge en verkoopprijs essentieel en dient u op de hoogte te zijn van de benodigde aantallen en omzet.

Referenties

Stichting SanaVisie:
“Het realiseren van de zorgcontractering is voor alle zorginstellingen een lastig proces. Cure4 heeft alle communicatie met de zorgverzekeraar overgenomen en op de juiste momenten de beslissingen inzichtelijk gemaakt. Hierdoor zijn we in staat geweest om grip te houden op zorgcontractering en hebben we dit samen goed vorm gegeven.” Lees hier meer over onze dienstverlening aan Sanavisie.

Stichting Cardiologie Geervliet:
“Vooraf wisten we dat de zorgcontractering een spannend en tijdrovend proces zou worden. Cure4 heeft ons geholpen om ons snel en goed onder de aandacht te brengen bij zorgverzekeraars. Daarom hebben wij nu goede overeenkomsten en kunnen we ook van dit jaar een goed jaar maken met de beste zorg!” Lees hier meer over onze dienstverlening aan Cardiologie Geervliet.

Benieuwd wat ons zorgcontracteringsbureau voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze consultant Remko Verhagen op telefoonnummer 088 – 64 81 200 of via ons contactformulier.

Download hier de brochure Zorgcontractering 2014


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact