Wij begrijpen de zorg

Al sinds 2006 voeren wij succesvolle verbeteringen en optimalisaties door in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Van financiële en zorgadministratieve processen tot aan juridisch beleid en ict implementatie en innovatie; onze consultants en financiële professionals zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving, financieel-administratieve processen en implementatie van diverse bedrijfssoftware zoals AFAS. Aan de hand van interim-diensten, projectmanagement, consultancy en outsourcing ondersteunen en begeleiden we zorgorganisaties naar een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Bekijk onze diensten

Diensten

Consultancy & Interim

Wij bieden gedreven professionals die uw organisatie echt verder willen helpen. Lees verder

Uitbesteden & Outsourcing

Uw financiële en administratieve processen outsourcen aan deskundige financials is makkelijker dan u denkt, dankzij de Financial Shared Service Center van Cure4. Lees verder

Optimalisatie & Implementatie

Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware of privacy en security maatregelen; het begint altijd met kennis van zaken. Lees verder

Consultancy & Interim

Onze professionals zijn gedreven  en willen uw organisatie echt verder helpen.

Onze interim-professionals en consultants hebben kennis van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze weten deze kennis feilloos om te zetten naar praktische oplossingen en borgen dit op een duurzame wijze waardoor uw organisatie hier makkelijk op kan voortborduren. Onze professionals bezitten naast specialistische kennis ook een set aan deskundige vaardigheden. Zo beheersen onze professionals de Prince2 en Lean Six Sigma Black Belt methodiek en werken we graag met onze opdrachtgevers volgens de Lean en Agile-aanpak. Wij kunnen uw organisatie ondersteuning bieden als onder andere:

 • Interim-manager Bedrijfsvoering
 • Hoofd Zorgadministratie
 • Legal Counsel / Privacy Officer
 • Specialist Zorgadministratie / DBC adviseur
 • Businessconsultant AFAS
 • Beleidsadviseur

Lees meer over onze expertise gebieden

Implementatie & Optimalisatie

Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, wet- en regelgeving of privacy en security maatregelen; het begint altijd met kennis van zaken.

Het effectief en succesvol implementeren en optimaliseren van procesverbeteringen bij zorgaanbieders blijft een complexe aangelegenheid. Hiervoor zijn naast skills op het gebied van projectmanagement en implementaties ook inhoudelijke kennis en expertise nodig om processen te optimaliseren en duurzaam te borgen in de organisatie. Dankzij onze combinatie van kennis en expertise vormen we een onmisbare schakel tussen tijd, geld, kwaliteit en functionaliteit binnen een project. Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, wet- en regelgeving of privacy en security maatregelen; het begint altijd met kennis van zaken.

 • Projectleider Zorgadministratie
 • Projectmanagement EPD
 • Businessconsultant AFAS
 • Applicatiebeheerder
 • GDPR / Functionaris Gegevensbescherming

Benieuwd op welke gebieden we uw organisatie kunnen ondersteunen?

Bekijk hier onze expertises

Uitbesteden & Outsourcing

Financial outsourcing

Voor een optimaal Finance & Control

Uw financiële en administratieve processen nog beter inrichten en op elkaar laten afstemmen? Onze deskundige financials ondersteunen en begeleiden zorgaanbieders naar een geoptimaliseerde finance en control. Dit doen wij door diverse onderdelen van de finance en control uit uw handen te nemen. Door de financiële administratie, zorgadministratie, HR/salarisadministratie en rapportages uit te besteden aan onze gespecialiseerde teams, profiteert uw van onze jarenlange kennis en expertise op het gebied van finance in de zorg.

Naast het uitbesteden van bepaalde onderdelen en/of werkzaamheden, kunt ook uw gehele finance en control door ons laten uitvoeren. Met ons Financial Shared Service Centre worden al uw financiële en administratieve processen in uw organisatie gebundeld, geoptimaliseerd en uitgevoerd. Cure4 is dé financial businesspartner voor de zorg en zijn actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, het sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Benieuwd naar wijze waarop onze financiële experts uw organisatie kunnen ondersteunen?

Meer over administratie in de zorg

Privacy Officer as a Service

De flexibele oplossing voor al uw privacy en overige juridische vraagstukken

Onze Privacy Officers bieden deskundige juridische ondersteuning bij bijvoorbeeld de implementatie van geldende privacywet- en regelgeving in de zorg, een datalek of het uitvoeren van een P.I.A. Met hun kennis en expertise bent u verzekerd van snelle en adequate ondersteuning in geval van incidenten, bijvoorbeeld in geval van een datalek. Onze privacy officers zijn op flexibele basis voor uw organisatie in te zetten. U bepaalt zelf hoeveel ondersteuning en begeleiding uw wenst en u kunt dit altijd bijstellen. Hierdoor vervult de privacy officer  een onafhankelijke rol, pragmatisch met een scherp oog voor continuïteit. De privacy officers van Cure4 kunnen ook als Functionaris Gegevensbescherming in uw organisatie ingezet worden. U hoeft dan geen interne medewerker(s) om te scholen tot een FG. Onze privacy officiers zijn een waardevolle aanvulling op uw beleid rondom privacy en compliance.

Meer over Privacy Officer as a Service

Functioneel beheer

Wij zorgen ervoor dat uw zorgsystemen altijd optimaal aansluit bij uw gebruikerswensen en processen

Het beheren van uw zorgapplicaties, AFAS en EPD’s is net zo belangrijk als de implementatie of optimalisatie hiervan. Om de inrichting, de prestaties en beschikbaarheid van uw systemen te waarborgen is intensief beheer noodzakelijk. Uiteraard kunt u dit zelf organiseren en faciliteren. Maar u kunt dit ook overlaten aan gespecialiseerde applicatiebeheerders en AFAS experts. Onze specialisten nemen alle facetten van beheer voor u uit handen, zodat de kwaliteit, prestaties en uw gebruikerswensen gegarandeerd blijven.

Meer over AFAS beheer

Maar over Zorgapplicatie beheer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in uw organisatie.

Lees meer over onze expertise

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer