We verslimmen zorgorganisaties en bieden hun grip op de uitdagingen van morgen.

Shared Services

Als zorgorganisatie wil je je het liefst maar met één ding bezig houden: het geven van de best mogelijke zorg aan je cliënten. Vaak gaat er alsnog heel veel tijd en energie naar de administratieve processen. Met onze Shared Services is dit verleden tijd!
Je kunt de financiële administratie, HR- en salarisadministratie en zorgadministratie uitbesteden aan onze experts. Dit is ideaal voor zorgorganisaties die meer tijd willen overhouden voor het ondersteunen van de primaire zorgprocessen. Zo hoeven jullie je niet meer bezig te houden met alle kennisintensieve en specialistische activiteiten.
Door het uitbesteden van deze werkzaamheden zorg je voor een kwalitatieve standaardisering van de activiteiten en processen in de organisatie. Op deze manier profiteer je als organisatie van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen. En blijf je grip houden op resultaten en kosten.
Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring hebben we een sterke visie ontwikkeld op de wijze waarop de bedrijfsvoering in de zorg het beste georganiseerd kan worden. Deze visie hebben we vertaald naar een aantal innovatieve Shared Services diensten die we op locatie en op afstand kunnen aanbieden.

Advies en tijdelijke ondersteuning

Het kan zijn dat je tijdens een bepaald project, ter vervanging van een medewerker of tijdens piekmomenten extra expertise en ondersteuning nodig hebt. Wij kunnen je tijdelijk of voor langere periodes ontzorgen door het inzetten van onze experts. Zij kunnen je helpen bij verschillende uitdadingen en werkzaamheden. De kennis die zij hebben zetten ze om naar pragmatische oplossingen en verbeteringen in al je financiële en administratieve processen.
Ons team van professionals bestaat uit ervaren administratief medewerkers, financieel managers en controllers die alle ins en outs kennen van de zorg. Zo zijn altijd op de hoogte van alle complexe wet- en regelgeving en de verschillende bekostigingssystematiek in de verschillende zorgsectoren.
Zo kunnen wij je op locatie én op afstand ondersteuning bieden op het gebied van financiële administratie, HR- en salarisadministratie en zorgadministratie.

Wij verslimmen jouw:

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je processen en geven je grip en inzicht op je cijfers.

Lees meer

Zorgadministratie

Wet-en regelgeving en de invoering van nieuwe bekostigingssystematiek maakt de zorgadministratie steeds ingewikkelder. Ben je op zoek naar de ideale zorgadministratie? Wij helpen je met het beheer van jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties.

Lees meer

Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie is en blijft een complex vakgebied. Met onze dienstverlening is dit verleden tijd! We stomen jouw salarisadministratie & HR klaar voor de toekomst door processen te digitaliseren, stroomlijnen en met elkaar te verbinden.

Lees meer

Onze AFAS dienstverlening:

Implementatie

Het implementeren van AFAS is een uitgelezen kans om jullie interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Zo ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor alle zorgsegmenten.

Lees meer

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen.

Lees meer

Onze klanten

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact