Wij begrijpen de zorg

Al sinds 2006 voeren wij succesvolle verbeteringen en optimalisaties door in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Van financiële en zorgadministratieve processen tot aan juridisch beleid en ict implementatie en innovatie; onze consultants en financiële professionals zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving, financieel-administratieve processen en implementatie van diverse bedrijfssoftware zoals AFAS. Aan de hand van interim-diensten, projectmanagement, consultancy en outsourcing ondersteunen en begeleiden we zorgorganisaties naar een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering

Bekijk onze diensten

Diensten

Consultancy & Interim

Onze professionals zijn gedreven  en willen uw organisatie echt verder helpen.

Onze interim-professionals en consultants hebben kennis van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Ze weten deze kennis feilloos om te zetten naar praktische oplossingen en borgen dit op een duurzame wijze waardoor uw organisatie hier makkelijk op kan voortborduren. Onze professionals bezitten naast specialistische kennis ook een set aan deskundige vaardigheden. Zo beheersen onze professionals de Prince2 en Lean Six Sigma Black Belt methodiek en werken we graag met onze opdrachtgevers volgens de Lean en Agile-aanpak. Wij kunnen uw organisatie ondersteuning bieden als onder andere:

 • Interim-manager Bedrijfsvoering
 • Hoofd Zorgadministratie
 • Legal Counsel / Privacy Officer
 • Specialist Zorgadministratie / DBC adviseur
 • Businessconsultant AFAS
 • Beleidsadviseur

Lees meer over onze expertise gebieden

Implementatie & Optimalisatie

Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, wet- en regelgeving of privacy en security maatregelen; het begint altijd met kennis van zaken.

Het effectief en succesvol implementeren en optimaliseren van procesverbeteringen bij zorgaanbieders blijft een complexe aangelegenheid. Hiervoor zijn naast skills op het gebied van projectmanagement en implementaties ook inhoudelijke kennis en expertise nodig om processen te optimaliseren en duurzaam te borgen in de organisatie. Dankzij onze combinatie van kennis en expertise vormen we een onmisbare schakel tussen tijd, geld, kwaliteit en functionaliteit binnen een project. Of het nu gaat om nieuwe bedrijfssoftware, wet- en regelgeving of privacy en security maatregelen; het begint altijd met kennis van zaken.

 • Projectleider Zorgadministratie
 • Projectmanagement EPD
 • Businessconsultant AFAS
 • Applicatiebeheerder
 • GDPR / Functionaris Gegevensbescherming

Benieuwd op welke gebieden we uw organisatie kunnen ondersteunen?

Bekijk hier onze expertises

Financial Shared Service Center

Met ons FSCC kunnen we uw financiële en administratieve processen bundelen, optimaliseren en outsourcen.

De deskundige financials van onze Financial Shared Service Center ondersteunen en begeleiden zorgaanbieders naar een geoptimaliseerde administratie. Wij zijn specialist in het optimaliseren en outsourcen van de financiële administratie, zorgadministratie en HR/salarisadministratie in de zorg.Wij zijn met ons FSCC actief binnen alle deelsectoren van de gezondheidszorg: de ziekenhuiszorg, thuiszorg, jeugdzorg, verpleging en verzorging, GGZ, sociaal domein, gehandicaptenzorg en revalidatie.

Benieuwd naar wijze waarop onze financiële experts uw organisatie kunnen ondersteunen?

Meer over administratie in de zorg

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in uw organisatie.

Lees meer over onze expertise

©2018 Cure4 |

Nieuwsbrief | Disclaimer | Privacy Statement
Contact