Samen beter voor de zorg

Al sinds 2006 voeren wij succesvolle verbeteringen en optimalisaties door in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Cure4 is specialist in het bieden van financiële en administratieve dienstverlening op afstand. Met onze Shared Services, een set aan innovatieve diensten op afstand, worden processen niet alleen gebundeld, geoptimaliseerd en beheerd, maar voorzien we de organisatie ook van deskundig advies en tijdelijke inzet van experts.

Aan de hand van interim-diensten, projectmanagement, consultancy en outsourcing ondersteunen en begeleiden we zorgorganisaties naar een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering


Shared Services en outsourcing

Met onze Shared Services maken we het voor onze opdrachtgevers mogelijk om kennisintensieve en specialistische activiteiten op afstand uit te besteden aan Cure4.

Door financiële, administratieve, juridische en IT-werkzaamheden te outsourcen aan onze experts zorg je voor een kwalitatieve standaardisering van de activiteiten en processen in de organisatie. Op deze manier profiteer je als organisatie van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Lees meer over onze Shared Services-dienstverlening

Advies & Tijdelijke ondersteuning

De inrichting van de cliënten/ patiëntenadministratie is onderhevig aan veel veranderingen in de wet- en regelgeving.

Voor veel zorginstellingen is het lastig om dit goed te verwerken in de administratieve processen. De professionals van Cure4 zijn uitstekend op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zijn expert op gebied van bekostigingssystematiek van diverse zorgsectoren.

Zij weten die kennis om te zetten naar pragmatische oplossingen en verbeteringen in uw administratieve processen. Heb je op korte termijn goede ondersteuning nodig?

Lees meer advies & tijdelijke ondersteuning

AFAS Solutions

De implementatie van AFAS in een zorgorganisatie heeft een behoorlijke impact op de bedrijfsprocessen en de medewerkers.

Van inkoop en relatiebeheer tot aan HRM en zelfs de zorgadministratie; het is onvermijdelijk dat jouw zorgorganisatie te maken krijgt met veranderende processen en procedures. Door wijzigingen in wet- en regelgeving, verhoogde administratieve lasten en krapte op de arbeidsmarkt in de zorg groeit in hoog tempo de behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS.

Als volwaardig AFAS-partner zien wij een tal van optimalisatiekansen bij zorgorganisaties. Dat geldt ook voor bedrijfsprocessen die wellicht nog niet voldoende toekomstgericht zijn georganiseerd.

Lees meer over AFAS solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in de zorg.

Ik wil meer weten!

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact