Samen beter voor de zorg

Al sinds 2006 voeren wij succesvolle verbeteringen en optimalisaties door in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Van financiële en zorgadministratieve processen tot aan juridisch beleid en ict implementatie en innovatie; onze consultants en financiële professionals zijn expert op het gebied van wet- en regelgeving, financieel-administratieve processen en implementatie van diverse bedrijfssoftware zoals AFAS. Aan de hand van interim-diensten, projectmanagement, consultancy en outsourcing ondersteunen en begeleiden we zorgorganisaties naar een duurzame en innovatieve bedrijfsvoering


Zorgconsultancy en interim

Cure4 is gespecialiseerd in juridische, financiële en bedrijfskundige dienstverlening om zorgorganisaties te helpen bij hun uitdagingen rond actuele zorgthema’s, strategische en juridische vraagstukken en bij de implementatie van ICT-oplossingen.

Wij bedienen zorgorganisaties met passend advies, helder strategisch beleid en essentiële optimalisaties in de bedrijfsvoering. Zodat onze opdrachtgevers op een juiste manier kunnen sturen op groei, ontwikkeling en compliance. Dit doen we door deskundige consultancy diensten te leveren aan organisaties en instellingen die actief zijn in de ziekenhuiszorg, jeugdzorg, langdurige zorg en de GGZ.

Lees meer over ons zorgconsultancy dienstverlening

Shared Services en outsourcing

De financiële, juridische en administratieve processen nog beter inrichten en op elkaar laten afstemmen? Onze deskundige legal consultants, AFAS-experts en financials ondersteunen en begeleiden zorgaanbieders bij administratieve, juridische en ICT-vraagstukken.

Met onze Shared Services maken we het voor onze opdrachtgevers mogelijk om kennisintensieve en specialistische activiteiten op afstand uit te besteden aan Cure4. Door financiële, administratieve, juridische en IT-werkzaamheden te outsourcen aan onze experts zorg je voor een kwalitatieve standaardisering van de activiteiten en processen in de organisatie. Op deze manier profiteer je als organisatie van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Lees meer over onze Shared Services-dienstverlening

Legal Services

Wijzigingen in wet-en regelgeving in de zorg volgen elkaar in hoog tempo op en worden steeds complexer om te implementeren. De ervaren en specialistische juristen van Cure4 bieden de juiste ondersteunen die de organisatie nodig heeft. Onze privacy officers bieden deskundige juridische ondersteuning bij bijvoorbeeld de implementatie van geldende privacywet- en regelgeving in de zorg, een datalek of het uitvoeren van een P.I.A. De combinatie van juridische expertise en kennis van de zorg maakt ons dé legal partner voor instellingen, ondernemingen en gemeenten werkzaam binnen het zorgdomein.

De privacy officers van Cure4 kunnen ook als Functionaris Gegevensbescherming in uw organisatie ingezet worden. U hoeft dan geen interne medewerker(s) om te scholen tot een FG. Onze privacy officiers zijn een waardevolle aanvulling op uw beleid rondom privacy en compliance.

Lees meer over onze Legal-diensten.

Financial Outsourcing

Wij zijn specialist in het uit handen nemen van financieel- administratieve bedrijfsprocessen in de zorg. Onze outsourcingsdiensten richten zich op het beheren en optimaliseren van de zorgadministratie, salaris- en HR administratie, financiële administratie en controlling werkzaamheden.

Wij zorgen voor een optimale bedrijfsvoering waarbij de financiele en adminstratieve procesen integraal binnen de organisatie worden georganiseerd en gecoördineerd. Aan de hand van slimme workflows en innovatieve koppelingen, realiseren we meer efficiency, kostenreductie en focus voor onze opdrachtgevers. Dit realiseren we door verbeteringen en systeemkoppelingen in diverse IT-infrastructuren zoals ERP (AFAS), EPD en zorgapplicaties zo optimaal mogelijk op elkaar te laten afstemmen.

Onze kracht zit vooral in het delen van kennis en expertise vanuit de verschillende disciplines binnen onze organisatie. De teams bestaan uit financials en consultants met de juiste expertise om de organisatie toekomstbestendig te maken.

Lees meer onze Outsourcing-expertise

EPD & ECD Consultancy

Goed project- en programmamanagement speelt een belangrijke rol bij een succesvolle implementatie van EPD en ECD-systemen. Wij adviseren en ondersteunen bij (deel)projecten als bij deelprojecten. Cure4 heeft veel ervaring als het gaat om EPD en ECD-implementaties, optimalisaties van bedrijfsprocessen en draagvlak creëren in de organisatie.

Onze consultants starten altijd vanuit een analyse van de gewenste procesondersteuning en werkwijze. Hierin focussen we op drie belangrijke uitgangspunten; de patiënt centraal, de gebruiker in the lead en de processen in control. Onze adviseurs kunnen aan de slag als programmamanager, projectmanager of projectleider. Daarnaast hebben we experts die de nodige ondersteuning bieden bij het optimaliseren van processen rond zorglogistiek, zorgadministratie, zorgcontrol, privacy en gegevensuitwisseling.

Lees meer over onze ECD/EPD-dienstverlening

AFAS Consultancy

De implementatie van AFAS in een zorgorganisatie heeft een behoorlijke impact op de bedrijfsprocessen en de medewerkers. Van inkoop en relatiebeheer tot aan HRM en zelfs de zorgadministratie; het is onvermijdelijk dat jouw zorgorganisatie te maken krijgt met veranderende processen en procedures. Door wijzigingen in wet- en regelgeving, verhoogde administratieve lasten en krapte op de arbeidsmarkt in de zorg groeit in hoog tempo de behoefte naar nieuwe en slimme zorgspecifieke functionaliteiten in de software van AFAS.

Als volwaardig AFAS-partner zien wij een tal van optimalisatiekansen bij zorgorganisaties.Dat geldt ook voor bedrijfsprocessen die wellicht nog niet voldoende toekomstgericht zijn georganiseerd.

Wij maken het verwerken en zichtbaar maken van cruciale informatie een stuk efficiënter en transparanter. Van financiële rapportages en forecastoverzichten tot aan intelligente koppelingen met zorgapplicaties en workflow gestuurd werken; wij ontwikkelen een financieel-administratieve bedrijfsvoering dat klaar is voor de toekomst.

Lees meer over onze AFAS-expertise

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in uw organisatie.

Lees meer over onze expertise

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact