Shared Services

Van ondersteunde afdelingen in de zorgorganisatie wordt nu steeds meer kwaliteit, standaardisatie en kennis verwacht. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring hebben we een sterke visie ontwikkeld op de wijze waarop de bedrijfsvoering in de zorg het beste georganiseerd kan worden. Deze visie hebben we vertaald naar een aantal innovatieve Shared Services diensten die we op afstand aanbieden aan onze opdrachtgevers.

Met onze Shared Services maken we het voor onze opdrachtgevers mogelijk om hun kennisintensieve en specialistische activiteiten op afstand uit te besteden aan Cure4. Door financiële, administratieve, juridische en IT-werkzaamheden te outsourcen aan onze experts zorg je voor een kwalitatieve standaardisering van de activiteiten en processen in de organisatie. Op deze manier profiteer je als organisatie van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

Shared Services Finance en Control

Bij sturing op basis van financiële en administratieve resultaten is betrouwbare informatie cruciaal. De grootste uitdaging is om alle relevante gegevens te ontsluiten in één overzicht. Hiervoor is een optimale inrichting van financiële en administratieve processen vereist. Wil je als organisatie profiteren van gespecialiseerde kennis en tegelijkertijd grip hebben op resultaten en kosten?

Cure4 heeft de juiste kennis en expertise op het gebied van zorgbekostiging, finance en control en procesoptimalisatie. Met onze dienstverlening zorgen we ervoor dat de financiële en administratieve activiteiten in de organisatie deskundig en professioneel worden uitgevoerd en geborgd. Wij helpen bij het inzichtelijk maken van de belangrijkste KPI’s en bij het samenstellen van rapportages zetten we innovatieve applicaties in zoals Visionplanner, Eqili en Cliq.

Lees meer over onze Finance-expertise

Shared Services HR & Salaris

Salarisadministratie in de zorg blijft een dynamisch, kennisintensief vakgebied waar fouten kostbaar zijn en fiscale mogelijkheden vooral benut moet worden. Verloningen moeten tijdig en correct worden uitgevoerd conform de geldende wet- en regelgeving en de personeelsadministratie dient nauwkeurig verwerkt te worden. Onze salarisprofessionals hebben veel kennis van fiscale wet- en regelgeving en sociale verzekeringen voor de zorg.

De professionals van Cure4 doen meer dan alleen het verwerken van salarissen, opstellen van arbeidsovereenkomsten, conceptloonstroken maken en betaalbestanden klaarzetten. Met onze Shared Services helpen we onze opdrachtgevers écht verder. Dit doen door de hr- en salarisadministratie te optimaliseren, te stroomlijnen en met elkaar te verbinden aan de hand van innovatieve applicaties en slimme workflows.

Lees meer over onze HR & SA-expertise

Shared Services Zorgadministratie

Cure4 heeft jarenlange ervaring met de implementatie en optimalisatie van zorgadministraties. Het resultaat van onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij het model voor de Ideale Zorgadministratie ontwikkeld. Aan de hand van dit model nemen wij zorginstellingen mee in wat er nodig is om een optimale zorgadministratie te voeren die goed geborgd is in de organisatie.

Met onze ZA- diensten ondersteunen we de zorgadministratie bij de verwerking van facturatie, procesmanagement en capaciteitsuitbreiding. Wij kunnen het berichtenverkeer, declaraties en indicaties op afstand beheren en uitvoeren. Denk hierbij aan Vecozo, DBC, stamgegevens, contractbeheer, zorgproducten, rapportages en zorgplannen. Onze professionals zijn inzetbaar voor verschillende rollen betreffende zorgadministratie zoals het opstellen en uitvoeren van controles en rapportages.

Lees meer over onze ZA-expertise

Shared Services AFAS

Na een succesvolle implementatie van AFAS is een succesvol beheersorganisatie van cruciaal belang. Op deze manier borg je de kwaliteit van de inrichting en laat je alle functionaliteiten naar tevredenheid werken. Dit kun je als organisatie uitstekend aan de AFAS- experts van Cure4 overlaten. Met de AFAS-diensten van Cure4 bieden we een structurele oplossing in de vorm van applicatiebeheer op afstand en innovatieve optimalisatiemogelijkheden.

Bij ons is het mogelijk om het applicatiebeheer modulair samen te stellen en je kunt tussentijds het beheer naar jouw behoeften up- of downgraden. Wij bieden diverse facetten van applicatiebeheer aan; van gebruikersondersteuning tot aan administratief beheer. De combinatie van onze AFAS-expertise en onze kennis van de zorg, zorgt ervoor dat we het meest ideale bedrijfsvoeringsmodel voor jouw organisatie kunnen realiseren. Zodat de kwaliteit, prestaties en de gebruikerswensen gegarandeerd blijven.

Lees meer over onze AFAS beheer-expertise

Benieuwd hoe wij je organisatie toekomstbestendig maken?

Maak kennis met onze experts.

Contact opnemen

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact