We verslimmen en beheren jouw HR- en salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie

Onze expertise

Onze professionals kennen de zorg van binnen en buiten. Zij zetten zich iedere dag in voor verschillende zorgorganisaties. Je kunt de financiële administratie, zorgadministratie en HR- en salarisadministratie aan ons uitbesteden. Zo kun je profiteren van gespecialiseerde kennis, schaalvoordelen en geoptimaliseerde processen.

Als erkend AFAS-partner én optimalisatiespecialist van bedrijfsprocessen in de zorg, bieden wij ook deskundige adviezen en begeleiding bij de implementatie en optimalisatie van AFAS in jouw zorgorganisatie.

Lees meer over onze expertise:

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is essentieel voor het borgen van de kwaliteit en continuïteit van je zorgorganisatie. Wij helpen je met het nog slimmer en efficiënter inrichten van al je processen en geven je grip en inzicht op je cijfers.

Lees meer

Zorgadministratie

Wet-en regelgeving en de invoering van nieuwe bekostigingssystematiek maakt de zorgadministratie steeds ingewikkelder. Ben je op zoek naar de ideale zorgadministratie? Wij helpen je met het beheer van jouw berichtenverkeer, declaraties en indicaties.

Lees meer

Salarisadministratie & HR

De HR- en salarisadministratie is en blijft een complex vakgebied. Met onze dienstverlening is dit verleden tijd! We stomen jouw salarisadministratie & HR klaar voor de toekomst door processen te digitaliseren, stroomlijnen en met elkaar te verbinden.

Lees meer

AFAS in de zorg

Implementatie

Het implementeren van AFAS is een uitgelezen kans om jullie interne bedrijfsprocessen toekomstgericht te organiseren. Zo ontwikkelen wij slimme koppelingen, maatwerk applicaties en specifieke templates voor alle zorgsegmenten.

Lees meer

Optimalisatie

Onze jarenlange ervaring op het gebied van procesoptimalisatie in de zorg en implementatietrajecten van AFAS, maakt ons de ideale partner om meer efficiency, gebruiksgemak en rendement voor jouw organisatie te behalen.

Lees meer

Applicatiebeheer

Na een succesvolle implementatie of optimalisatie is goed applicatiebeheer belangrijk om de kwaliteit van de inrichting te borgen en alle functionaliteiten optimaal te laten werken. Wij kunnen alle facetten van applicatiebeheer voor jou uit handen nemen.

Lees meer

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jullie graag.

Neem contact op

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact