Businesspartner voor de zorg

Cure4 heeft al ruim 300 zorgorganisaties mogen ondersteunen bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering, administraties en diverse andere bedrijfsondersteunende diensten.

In de zorgmarkt volgen wijzigingen in wet- en regelgeving elkaar in hoog tempo op en zijn kostenbeheersing en productiviteitsverhoging aan de orde van de dag. Optimaliseren van de bedrijfsprocessen is dan ook ons antwoord op deze uitdagingen.

Met onze specialistische dienstverlening op het gebied van zorgadministratie, financiële administratie, privacy & security en AFAS oplossingen hebben we inmiddels al ruim 300 zorgorganisaties mogen ondersteunen.

Lees meer over onze expertise

Zorgadministratie in de Cure

Wij zijn dé specialisten op het gebied van zorgadministratie in de ziekenhuiszorg en de GGZ

Onze DBC adviseurs, projectmanagers en interim-managers zijn specialisten in het optimaliseren van processen rondom de zorgadministratie, algemene bedrijfsvoering en privacy en security in de ziekenhuiszorg en kortdurende ggz. Wij ondersteunen zorginstellingen met advies, projectmanagement, interim management en administratieve ondersteuning om tot de ideale zorgadministratie te komen.

De afgelopen jaren hebben we honderden zorgorganisaties in de ziekenhuiszorg, revalidatiezorg en de GGZ mogen ondersteunen bij hun zorgadministratie, DBC / DOT, prestatiebekostiging, zelfonderzoek en zorgcontractering.

Meer informatie over zorgadministratie in de cure

Zorgadministratie in de Care

Onze care-consultants begeleiden u op deskundige wijze naar de ideale zorgadministratie

Onze consultants en interim-managers zijn specialisten op het gebied van zorgadministratie in de care-sector. Ze houden zich onder andere bezig met het optimaliseren van de cliëntadministratie, zorgadministratie, zorginkoop, functioneel applicatiebeheer en implementatie van ECD’s en EPD’s. We zijn expert  in het optimaliseren van de bedrijfsvoering in de Thuiszorg, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Verpleging & Verzorging.

Wij bieden deskundige begeleiding en ondersteuning op basis van consultancy, interim-management en projectmanagement.

Meer informatie over zorgadministratie in de care

Privacy in de zorg

Hoe realiseert u een veilige verwerking en uitwisseling van persoonsgegevens in uw zorgorganisatie?

In het kader van zorgverlening worden steeds meer persoonsgegevens verwerkt én met steeds meer partijen binnen de zorgsector gedeeld. Het risico op beveiligingsincidenten neemt hierdoor flink toe, terwijl de wet- en regelgeving omtrent privacy steeds strenger wordt.

Met onze allround Legal Counsels ondersteunen wij zorgaanbieders en andere stakeholders in de zorg, met het in kaart brengen van de risico’s en uitdagingen omtrent de verwerking en uitwisseling van persoonsgegevens in de zorg. Naast de inzet als Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming, kunnen wij u ook op diverse andere juridische terreinen van dienst zijn.

Meer informatie over privacy in de zorg

Administratie in de zorg

Specialist in het optimaliseren van financiële -en zorgadministratieve processen bij zorgorganisaties

Op weg naar een stevige financiële basis en gezonde groei met onze Schijf van 4. Wij bieden gespecialiseerde dienstverlening op de vier belangrijkste administratieve fundamenten van een zorgorganisatie;

  1. Financiële administratie
  2. Zorgadministratie
  3. Salarisadministratie & HR
  4. Controlling

Onze financiële professionals en controllers kunnen uw organisatie deskundig ondersteunen bij en begeleiden naar een stevige administratieve en financiële basis én een gezonde bedrijfsvoering.

Meer informatie over onze Schijf van 4

AFAS in de zorg

Een erkend AFAS partner en gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van workflows in de zorg.

Wij ontwikkelen specifieke templates en applicaties die invulling geven aan de wensen en behoeften van zorginstellingen. Door slimme workflows te creëren, innovatieve apps te ontwikkelen en handige templates te ontwerpen willen we een hoge procesefficiency en extra opbrengstoptimalisatie voor onze opdrachtgevers realiseren.

Wij zijn continu aan het innoveren zodat we uw AFAS software altijd specifiek en op maat voor iedere zorginstelling kunnen inrichten.

Lees meer over onze AFAS diensten

Benieuwd naar onze diensten?

Wij ondersteunen u graag bij de optimalisatie van de bedrijfsvoering in uw organisatie.

Lees meer over onze diensten

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact