Lentebijeenkomst Patiëntenlogistiek en Zorgadministratie | Event Fivoor

Op 3 april is door de ondersteunende dienst PLZA (Patiëntenlogistiek en Zorgadministratie) van Fivoor onder leiding van Itske Lindhout (Senior Consultant bij Cure4 en Interim Manager van PLZA) een informatie- en kennismakingsbijeenkomst (Lentebijeenkomst) georganiseerd op de creatieve plek ‘Campus Werkspoor’ van Cure4 in Utrecht. Hiermee is de officiële start ingeluid van een nieuwe dienst bij Fivoor.

Lentebijeenkomst PLZA

De ‘Lentebijeenkomst PLZA’ was bedoeld voor medewerkers van PLZA die verspreid over vijf teams in drie regio’s werken en voor managers en medewerkers die veel gebruik maken van de diensten van PLZA. Het event startte met een vraaggesprek met de bestuurder van Fivoor. Vervolgens zijn de organisatiestructuur van PLZA, het jaarplan en de planning toegelicht door de manager PLZA. Merkbaar tijdens het event was dat medewerkers benieuwd zijn naar de verwachtingen vanuit het bestuur aan PLZA en wat de stip op de horizon is voor heel Fivoor.

Behandelde vragen tijdens de bijeenkomst

De coördinatoren van de AO-, In- Door, en Uitstroom-, en Zorgadministratieteams gingen onder anderen in op de volgende vragen:

  • Wie zijn je collega’s binnen PLZA?
  • Hoe heeft team IDU de escalatieladder heeft uitgewerkt?
  • Hoeveel productie zet de Zorgadministratieteams maandelijks klaar voor facturatie?
  • Welke rapportages levert AO en hoe wordt ingewikkelde wet- en regelgeving door ZA specialisten omgezet in leesbare instructies?
  • Wat kan de ondersteunende dienst PLZA voor jouw Fivoor domein betekenen?

Spoken Word als afsluiter

Het officiële gedeelte van de bijeenkomst werd afgesloten met een hartverwarmend ‘Spoken Word’ door een rapper uit een dagbestedingsvoorziening. Daarna was er een gezellige borrel en ‘Walking Dinner’ waarbij de medewerkers van Fivoor verder kennis met elkaar maakten.

Terugblik

Met een opkomst van ongeveer 60 Fivoor medewerkers en een interactief afwisselend programma was de Lentebijeenkomst een groot succes en een frisse start van een nieuwe dienst. Het heeft bijgedragen aan een positieve kennismaking met elkaar en met de activiteiten, resultaten en inzet die men kan verwachten van PLZA in 2018.

“In het mooie pand van Cure4 hebben wij elkaar als collega’s beter leren kennen. Het is niet makkelijk om elkaar te leren kennen, omdat we in verschillende regio’s werken. Deze manier van events organiseren, hebben we niet eerder gedaan. We willen nu zeker vaker op deze manier kennis delen en faciliteren dat de teams elkaar steeds beter kunnen leren kennen”. Bestuurder van Fivoor

Zou jij ook jouw kennissessie in ons prachtige nieuwe pand willen organiseren? Of kunnen we jou helpen bij de inhoud van een interessante kennissessie? 

Contact opnemen

Itske Lindhout

Senior Consultant Cure

Itske Lindhout

Programmadirecteur

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact