2

255

576

Beleid Cure4 in verband met het coronavirus

16 maart 2020


Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen in verband met het Coronavirus goed in de gaten. We stellen je graag op de hoogte van ons beleid en onze maatregelen. Deze maatregelen gelden vanaf vandaag tot en met 6 april. We laten ons leiden door de adviezen en richtlijnen van het RIVM en hebben hierbij de update van zondag 15 maart meegenomen. Indien deze richtlijnen veranderen, stellen we onze maatregelen zo nodig bij.


We blijven in de lucht

Al onze dienstverlening en activiteiten gaan door. Onze dienstverlening is beschikbaar vanaf elke werkplek. Ook als medewerkers in jouw organisatie thuiswerken. Ons ICT-team en onze hostingpartner zorgen voor de continuïteit en beschikbaarheid zoals je die van ons gewend bent. Opdrachtgevers die toegang hebben tot ons klantportaal kunnen contact opnemen met onze medewerkers, anders via de vertrouwde contactpersonen.

Onze afspraken gaan door

We weten dat onze dienstverlening belangrijk is voor onze opdrachtgevers. Afspraken en eventuele trainingen bij of met onze opdrachtgevers vinden zo veel mogelijk online doorgang. Hierbij hanteren we de RIVM-richtlijnen. We nemen bij elke afspraak vooraf contact op om mogelijke alternatieven zoals telefonisch of online overleg haalbaar en/of gewenst is. Afspraken verplaatsen we alleen als dat echt niet anders kan.

Wij houden je op de hoogte van onze evenementen

Evenementen bij en georganiseerd door Cure4 met minder dan 100 aanwezigen wordt per geval bepaald of die online doorgang zal hebben of dat het evenement wordt verplaatstvindt. Waar mogelijk kijken we naar online oplossingen. Deelnemers die ingeschreven staan voor evenementen worden vooraf goed op de hoogte gebracht.

Samen beter

De aanleiding voor deze maatregelen is verre van positief en vraagt van ons een bepaalde mate van flexibliteit en verantwoordelijkheid. Ondanks dat deze maatregelen een groot impact heeft op ons dagelijkse manier van werken en leven, biedt het ook mogelijkheden om op nieuwe manieren samen te werken met onze collega’s en klanten. Mocht je vragen of suggesties hebben voor ons, neem dan contact op met jouw aanspreekpunt of accountmanager bij Cure4.

We helpen je graag verder.

Recente publicaties

Update | NZa past regelgeving aan vanwege coronavirus

2

318

16 March 2020

Net als Cure4 wil de NZa de zorgprofessionals vanuit haar rol optimaal ondersteunen in hun werk. Doo…

Nieuws | Cure4 verwelkomt Jaap Stam

3

642

16 March 2020

Cure4 is van mening dat uitdagingen waar zorgorganisaties mee worstelen, vooral aan de voorkant besl…

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact