2

261

916

Cure4 breidt dienstverlening uit met MijnZorgdeclaratie.nl

De declaratieservice MijnZorgdeclaratie.nl, voorheen onderdeel van De Heer Software & Co, is per 1 mei 2020 overgenomen door Tenzinger en ondergebracht bij Cure4. Met de merken Cure4, Medicore, wellbee en Fierit Cura heeft Tenzinger grote slagkracht en geweldige perspectieven om gezamenlijk zorginstellingen te inspireren en te ondersteunen op de gehele bedrijfsvoering en ICT-ondersteuning.

Innovatie op het gebied van zorgadministratie

MijnZorgdeclaratie.nl heeft een declaratieservice waarmee zorgverleners snel, simpel en veilig declaraties kunnen indienen.

Dries van Acker, directeur Cure4: “Het is een mooie innovatieve aanvulling op onze uitgebreide Shared Services-dienstverlening op het gebied van zorgadministratie. Met MijnZorgdeclaratie.nl vergroten we de slagkracht binnen onze teams en kunnen we dankzij onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van zorgadministratie, de declaratieservice nog meer door ontwikkelen ten behoeve van onze opdrachtgevers.” MijnZorgdeclaratie.nl past daarom precies in de ambitie en groeistrategie van Cure4.

Met MijnZorgdeclaratie.nl geeft de zorgverlener de zorguren door via een portaal en de rest wordt automatisch verzorgd. Van verwerking van gegevens tot aan declaraties en het aanleveren bij de juiste instanties. Met de toevoeging van MijnZorgdeclaratie.nl kan Cure4 zorgorganisaties van iedere grootte ondersteunen op het gebied van zorg administratieve processen in de cure en care.

Samen beter

Binnen Tenzinger is Cure4 de dienstverlener met jarenlange ervaring op het gebied van zorgconsultancy en Shared Services. Cure4 zet zich in voor een verbeterde kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg in Nederland. Dit doen we door de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te verbeteren met slimme oplossingen en deskundige ondersteuning.

Wil je meer informatie over online declareren?

  Neem contact met mij op!

©2021 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact