Terugblik | Care Masterclass deel 1 ‘Introductie in de zorgadministratie’

Op 28 augustus gaf Cure4 een inspirerende masterclass met als thema ‘Introductie in de zorgadministratie’ aan (recent gestarte) medewerkers van drie zorgorganisaties: De Rading, Ipse de Bruggen en Lijn5. Wij blikken graag op deze succesvolle middag terug.

De ideale zorgadministratie aan de hand van Kennis = Informatie X Ervaring, Vaardigheden en Attitude 

Tijdens deze middag zijn de deelnemers zelf actief aan de slag gegaan met hun rol als medewerker van de zorgadministratie. De kennis van de deelnemers omtrent wet- en regelgeving in de langdurige zorg is vergroot. We zijn daarnaast aan de slag gegaan met de vaardigheden en attitudes die helpen in de rol van een medewerker zorgadministratie. Met de opgedane kennis zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan met het ideale zorgadministratieve proces. Er zijn knelpunten in het proces zichtbaar gemaakt waar vervolgens een verbeterplan voor is geschreven.

Kennis = I X EVA

Bij Cure4 hechten wij veel waarde aan kennisdeling. Maar met kennis alleen ben je er nog niet. Wij geloven daarom in de KennisWaardeKeten van Mathieu Weggeman: Kennis = Informatie X Ervaring, Vaardigheden en Attitude. Door op de juiste manier ervaring, vaardigheden en attitude in te zetten kan je een verschil maken. Zo brengen we bruikbare informatie tijdens de masterclass tot waardevolle kennis.

Terugblik

Wij willen alle deelnemers nogmaals bedanken voor de enthousiaste inbreng die zij tijdens de masterclass hebben geleverd. Deze geslaagde middag hebben we feestelijk afgesloten met een gezellige borrel.

Wil je ook het ideale zorgadministratie team worden?

Samen bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn voor een (in company) masterclass. We bieden deel 1 aan voor de startende zorgadministratiemedewerker. Voor de meer ervaren medewerker is het verdiepende deel 2 interessant. Op onze website tref je meer informatie over de masterclass deel 1 en alle overige interessante workshops!

Bekijk hier de workshops

Margot Keizer en Marieke Dunning-Floor

Consultants Care

Contact opnemen

Margot Keizer

Consultant Care


Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/modules/content/content.php on line 121

Terugblik | Care Masterclass deel 1 ‘Introductie in de zorgadministratie’

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact