Socialrun & Cure4; samen impact maken!

Samen beter voor Socialrun

Cure4 is dit jaar sponsor van de Socialrun. Wij vragen met de sponsoring van de Socialrun meer aandacht voor openheid rondom psychische aandoeningen. Dankzij onze bijdrage en steun kunnen kleinschalige evenementen georganiseerd worden om de taboes en vooroordelen rondom psychische aandoeningen te doorbreken en te verminderen.
We dragen niet alleen een warm hart toe aan de Socialrun door te sponsoren, maar we doen ook actief mee. Samen met het team Medicore & Friends doen we mee aan de non-stop estafetteloop van de Socialrun. Naast Cure4 en Medicore doen ook onze andere zustermaatschappijen van Tenzinger mee met dit team. Samen gaan we maar liefst 555 kilometer in ongeveer 48 uur rondom het IJsselmeer afleggen!


De legendarische non-stop estafetteloop

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september 2019 lopen meer dan 40 teams de Socialrun. Alle deelnemende teams laten zo veel mogelijk van de door hen gelopen kilometers sponsoren. Het opgehaalde sponsorbedrag komt volledig ten goede aan kleinschalige projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen. De gesponsorde projecten worden vermeld op de website van de Socialrun.

Steun ons team!

SPONSOR SOCIALRUN

Aftermovie Socialrun 2018

Vorig jaar deed team Medicore & Friends voor het eerst mee aan de Socialrun. We liepen door weer en wind 555 kilometer in 48 uur. Ondanks de wind, regen en kou heeft Team Medicore & Friends écht genoten van de Socialrun. Iedereen liep tot op het laatst met een grote glimlach op het gezicht. Voor dit jaar was er zelfs een wachtlijst met mensen die allemaal mee willen doen.

©2024 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact