St. Antonius schakelt hulp in van Cure4

De zorgadministratie van het St. Antonius kon dankzij Cure4 bijzonder snel beschikken over de manager zorgadministratie die tijdelijk nodig was om een capaciteitsprobleem op te vangen.

Manager financiën en informatie Hans van den Broek: “Ik belde Jeroen Schenk op een donderdagavond om 19.30 uur en de volgende dag had ik de juiste kandidaat in de mailbox. Natuurlijk hebben we daarna nog wel uitgebreid aandacht besteed aan de selectie, want het is een functie waarbij nogal wat komt kijken.”

“Maar de keuze kon snel worden gemaakt en dat was de juiste: een ambitieuze professional met frisse kijk op zaken en veel specifieke kennis van wet- en regelgeving. Hij is met volop plezier aan de slag gegaan.”

Duidelijke afspraak is dat het om een tijdelijke functie gaat. Van den Broek: “Als de veranderingen rondom DOT geïmplementeerd zijn, moet er iemand in vaste dienst komen.”

“Dat is ook de kracht van deze dienstverlening van Cure4”, stelt algemeen manager Jeroen Schenk: “Een interim professional levert tijdelijke toegevoegde waarde en past dan de opgedane kennis en ervaring weer elders toe. En het is natuurlijk extra mooi als je die meerwaarde kunt leveren voor de nummer 1 van de AD top 100.”

“Daarnaast heeft St. Antonius een professionele organisatie en het is leuk om daar een bijdrage aan te leveren. Zoals altijd zijn we begonnen met een plan van aanpak. Kern hiervan is niet alleen op de winkel passen, maar ook een aantal verbeterslagen maken. De komst van DOT zorgde bij dit laatste voor extra urgentie.”

“Al snel kwam daar begeleiding van de onderdelen zorgcontractering en externe bekostiging en accountantscontrole bij. Zo kunnen we als professionals in een professionele omgeving daadwerkelijk onze meerwaarde bewijzen.”


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact