Stem op Cure4!

Cure4 behoort tot één van de drie finalisten voor de AFAS Awards, categorie Partners & Experts. Inmiddels zijn de verkiezingen van start gegaan en staat onze finalistenvideo online. Vanaf nu kan er volop gestemd worden op Cure4!

Stem op Cure4!

Nominatie Beste Partner/Expert

Cure4 is samen met twee andere finalisten verkozen tot grootste voorbeeld en inspiratiebron voor andere partners en experts. Voor Cure4 is deze nominatie een grote eer en zijn we trots om op deze wijze waardering te krijgen voor onze inzet om onze opdrachtgevers totaal te kunnen ontzorgen. Samen met de klant werken we aan een zo efficiënt mogelijke ondersteuning zonder verlies aan kwaliteit. Sterker nog, we verhogen deze juist en reduceren de kosten fors.

Per zorgsegment bieden wij standaard templates aan die invulling geven aan de behoefte van de klant. Via slimme workflows en rapportages gaan we op zoek naar procesefficiency bij zorginstellingen. Zo hebben wij het verzoek van een GGZ instelling ontvangen om de bedrijfsvoering te moderniseren en efficiënter te maken.

Praktijkcase GGZ
De taken van de financiële administratie waren belegd bij verschillende interne medewerkers en een accountantskantoor. De kosten waren hierdoor aanzienlijk opgelopen, terwijl het inzicht ontbrak.

Cure4 heeft de inrichting en implementatie van financiële en salarisadministratie, HR ondersteuning en ondersteunend registratieproces in AFAS verzorgd. Het resultaat is dat de zorginstelling van drie afzonderlijke applicaties naar één integrale oplossing is overgegaan. Hierdoor ontstaat nu het gewenste inzicht (middels doelmatige rapportages), betere functiescheiding met de bijbehorende efficiencyslagen en goed ingerichte procesondersteunende workflows.

Bijdragen aan kwalitatieve zorg
Dit slechts één praktijkvoorbeeld. Tegelijkertijd is dit een signaal én een bevestiging dat de zorg enigszins achterloopt als het gaat om efficiënte inrichting van ondersteunende processen. De vele veranderingen noodzaken instellingen keuzes te maken. Het is lastig om een goede keuze te maken, maar het is nog moeilijker om een verkeerde keuze te herstellen. Wij denken dat Cure4 samen met AFAS  een significante bijdrage kan leveren aan een efficiënte en kwalitatieve gezondheidszorg door de bedrijfsvoering van ondersteunende diensten optimaal in te richten.

Vindt u ook dat Cure4 de terechte winnaar is van de Afas Awards 2015? Breng dan uw stem uit door op de onderstaande button te klikken:
Stem op Cure4!

Alvast bedankt voor uw steun.

Cure4 Afas Awards


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact