Theatersessie op Zorg & ICT beurs

Op 25, 26 en 27 maart vindt de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Zorg & ICT is het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Een mooie gelegenheid om de theatersessie van Medicore over De 10 conventies in de zorg en ICT te bezoeken. 

10 conventies in de zorg en ICT… en hoe ze te doorbreken.
Nog maar kort geleden leek de zorg een baken van rust. Marktwerking, fusies, stelselwijzigingen, de rol van verzekeraars en patiënten en grote ICT-uitdagingen zorgen vandaag de dag voor een ongekende dynamiek. Succesvolle zorginstellingen handhaven zich in deze dynamische markt door bestaande conventies los te laten, of ze zelfs te doorbreken. In deze prikkelende sessie zetten Boris Hololtcheff van Medicore en Jeroen Schenk van Cure4 tien belangrijke conventies in de zorg en ICT op een rij, en laten vervolgens zien hoe ze doorbroken kunnen worden.
De theatersessie wordt gehouden op donderdag 27 maart van 13.45 – 14.15 uur.

Klik hier voor uw gratis aanmelding voor de beurs en voor de theatersessie

Sprekers: 
foto Boris Theatersessie Medicore op Zorg & ICT beurs                             foto Jeroen Theatersessie Medicore op Zorg & ICT beurs

Boris Hololtcheff                                                    Jeroen Schenk
Directeur Medicore                                              Managing partner Cure4

Medicore bestaat 10 jaar!
Medicore bestaat in mei 10 jaar. Op de Zorg & ICT beurs trapt Medicore af met de feestelijkheden. Op dinsdag 25 maart om 14.00 uur bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje om even terug- en vooral vooruit te blikken. Natuurlijk bent u ook op de andere beursdagen van harte welkom op de Medicore stand. U vindt ons vlak bij de ingang van de Zorg & ICT beurs (hal 1, D.027).  Voor meer informatie bezoekt u de website van de beurs.


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact