Meer tijd voor zorg: verslim administratieve processen met de kracht van RPA

Dinsdag 5 september van 10.00 tot 11.00 uur

Veel administratieve werkzaamheden zijn terugkerende handelingen die foutgevoelig zijn en veel tijd kosten. Dat kan veel slimmer! Robotic Process Automation (RPA) biedt hiervoor de oplossing. Door gebruik te maken van software robots kunnen veel taken letterlijk uit handen worden genomen. Zo creëren we meer tijd voor zorg. 

Voor administratieve processen kun je bijvoorbeeld denken aan het inboeken van inkoopfacturen, aanvragen van VOG’s en het versturen van aanmaningen. Deze software robots, oftewel ‘virtuele collega’s, voeren deze handelingen zelfstandig uit, zonder hulp van andere collega’s. Zo besteden medewerkers minder tijd aan repeterende handelingen en hebben meer tijd voor andere taken.

In het webinar vertellen Florian Dijkstra (RPA Lead) en Ilje van der Ploeg (eindverantwoordelijke van Cure4) over RPA en wat dit voor zorgorganisaties kan betekenen. Hoe ziet RPA er in de praktijk uit? En joe draagt dit bij aan het tijd teruggeven aan de zorg? In het webinar laten we ook een case van een van onze klanten laten zien, waardoor je gelijk ziet hoe RPA in de praktijk werkt. Ook geven we inzicht in een aantal handvatten om het potentieel voor RPA binnen je eigen organisatie te herkennen.

Ben je benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? En hoeveel tijd we hierdoor terug geven aan de zorg? Meld je dan nu aan!

Meld je gratis aan

Over Cure4

Cure4 is de business unit van Tenzinger die zorgaanbieders ontzorgt op het gebied van administraties. Met onze unieke combinatie van administratieve domeinen (Financieel, Zorg, Salaris en HR), als gecertificeerd AFAS partner en met volledige focus op de zorgsector, mogen we met recht claimen dé partner te zijn voor grip en inzicht. Wat ons drijft is het verslimmen van de zorg: optimaliseren van processen, datagedreven snellere en betere beslissingen nemen en automatiseren.

Wat betekent RPA voor jouw organisatie?

Dat we met RPA tijd terug kunnen geven aan de zorg spreekt wellicht al tot de verbeelding. Maar wat kan RPA nog meer brengen? Het automatiseren van administratieve processen kan onder andere bijdragen tot:

  • Verhoogde operationele efficiëntie. Deze virtuele collega’s kunnen repetitieve en tijdrovende taken automatiseren. Dit omvat bijvoorbeeld het verwerken van facturen, het updaten van patiëntgegevens en het plannen van afspraken. Door deze taken aan robots over te laten, kunnen medewerkers zich richten op meer complexe en waardevolle taken, waardoor de operationele efficiëntie wordt verhoogd.
  • Verbetering van de kwaliteit. Handmatige gegevensinvoer en administratieve taken kunnen leiden tot menselijke fouten, zoals typfouten of het overslaan van essentiële informatie. De software bots werken nauwkeurig en consistent, waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verminderd. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit en veiligheid van de zorg.
  • Schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenreductie. RPA kan worden opgeschaald om grote hoeveelheden gegevens en taken te verwerken zonder dat daarbij extra personeel nodig is. Ook kunnen software bots eenvoudig worden aangepast en bijgewerkt om aan veranderende zakelijke behoeften en nieuwe processen te voldoen. Op de langere termijn bespaart dit ook kosten.

Kortom, met RPA kunnen we samen de druk op de zorg verminderen! De processen die voor RPA geschikt zijn, zijn eindeloos. We denken graag mee hoe we samen jouw zorgorganisatie kunnen verslimmen.

Aanmelden

©2023 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact