Workshop: Succesvol starten met e-health

Weet u wat e-health voor uw organisatie kan betekenen? En wat u concreet kunt ondernemen om e-health toe te passen? De workshop Succesvol starten met e-health is dé manier om op deze en vele andere vragen antwoord te krijgen.

Succesvol toepassen van e-health in een zorgorganisatie is namelijk niet alleen een ICT project, maar veel meer nog een verandertraject met als uitgangspunt de regiefunctie van uw patiënten of cliënten.

Inhoud workshop

Na het volgen van de workshop Succesvol starten met e-health:

– Weet u wat e-health is en wat het voor uw organisatie betekent

– Bent u bekend met de trends en ontwikkelingen

– Heeft u inspirerende voorbeelden gezien van wat anderen al doen

– Heeft u advies ontvangen en concrete vervolgstappen geformuleerd om e-health toe te gaan passen in uw organisatie

Het betreft een modulair opgebouwde workshop bij u op locatie of in een inspirerende omgeving van 1 of 2 dagdelen. Na telefonische intake stellen we een definitief programma op maat voor u op.

Aan de slag

Wilt u een start maken met e-health? Volg dan de Cure4 workshop Succesvol starten met e-health. Voor meer informatie bekijkt u hier het leaflet of neemt u contact op met Juriaan Kellermann van Cure4 op 088 – 648 12 37 of via juriaan.kellermann@cure4.nl; hij verzorgt de workshop. Juriaan Kellermann is Managing Consultant bij Cure4 en is verantwoordelijk voor de business line e-health. De business line e-health stelt zich ten doel organisaties te begeleiden bij de inzet van slimme technologie ter ondersteuning of verbetering van de gezondheid en de gezondheidszorg.

Meer e-health?

Voor meer informatie over e-health verwijzen wij u graag naar onze Zorgspecial e-health.


Notice: Trying to get property 'meta_value' of non-object in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/MWModules.php on line 93

©2020 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact