Grootste impact met de Ideale Zorgadministratie

Ondersteuning Zorgadministratie

Cure4 kan ondersteuning bieden in verschillende rollen binnen de zorgadministratie door de inzet van specialisten of interim management. Daarnaast kunnen onze ervaren consultants adviseren over complexe vraagstukken. De brede kennis binnen Cure4 wordt gedeeld in de vorm van trainingen en workshops.

Waarom Cure4 als partner?

  • Al ruim 10 jaar expert in bedrijfsvoering in de zorg
  • Specialist in outsourcing en shared services
  • Deskundige AFAS-specialisten

Specialist zorgadministratie

Voor een volledige facturatie is een goed functionerende zorgadministratie noodzakelijk.

Onze consultants verrichten werkzaamheden ten behoeve van de registratie van cliënten in het elektronische cliëntensysteem en van de financiële administratie. Het betreft zowel het invoeren van cliëntgegevens en mutaties hiervan in het cliëntregistratiesysteem, als het controleren en factureren van deze gegevens. Onze consultants zijn inzetbaar voor verschillende rollen betreffende zorgadministratie.

Naast het feit dat onze consultants onderdeel zijn van de zorgadministratie, kunnen zij ook fungeren als coördinator en gesprekspartner van het management en een rol spelen in het opstellen en uitvoeren van controles en rapportages op het gebied van zorgadministratie en declaratie.

  • het digitale berichtenverkeer met gemeenten en zorgkantoren (inlezen en versturen van Ijw/Iwmo/Iwlz berichten)
  • het onderhouden van contacten met gemeenten en zorgkantoren
  • het signaleren van foutieve registraties en het muteren hiervan
  • het opstellen en versturen van facturen naar gemeenten en zorgkantoren
  • het in behandeling nemen van eventuele afgekeurde facturatieregels
  • het telefonisch al dan niet persoonlijk beantwoorden van vragen van zowel medewerkers als externe klanten.
Contact opnemen

Interim management

Cure4 heeft diverse consultants die ervaring hebben in de functie van interim teamleider/ manager zorgadministratie.

Onze consultants zijn bij diverse ziekenhuizen en GGZ-instellingen, groot en klein, in stabiele en onrustige tijden, tijdens fusies en bijvoorbeeld in tijden van EPD-implementaties actief in de rol van teamleider/ manager zorgadministratie. Zowel voor een beginnend teamleider als een ervaren verandermanager vindt u bij Cure4 de juiste persoon.

Contact opnemen

Cliënt aanmeldingsproces

Het visitekaartje van uw organisatie.

De medewerker frontoffice, ook wel cliëntadviseur of medewerker zorgloket genoemd, is het eerste aanspreekpunt voor cliënten en daarmee hét visitekaartje van de organisatie. Een efficiënt ingericht aanmeldingsproces zorgt ervoor dat de klantervaring optimaal is. Het gezien en gehoord voelen, dragen bij aan deze klantervaring. Denk hierbij aan de cliënt een passende zorgaanbieding te doen op basis van een heldere cliëntvraag.

Het correct vastleggen en verwerken van gegevens kan daarnaast leiden tot een sneller doorlooptijd en korte wachttijd. Ook dit is een belangrijk aspect van de klantbeleving. Onze consultants kunnen uw organisatie op al deze vlakken ondersteunen, met als doel dat een (potentiële) cliënt uw organisatie als klantvriendelijk en professioneel ervaart en vertrouwen heeft in de zorg die uw organisatie aanbiedt.

Contact opnemen

Functioneel Applicatiebeheer

Ons team functioneel applicatiebeheer staat klaar om u van A tot Z te ontzorgen.

Het beheren van je huidige zorgapplicatie is bij onze specialisten in vertrouwde handen. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een optimale inrichting van jouw zorgapplicaties. Wij kunnen de applicatie zowel op afstand als op locatie voor je beheren of een combinatie hiervan. Tevens is er de mogelijkheid om op afstand met eerste- of tweedelijns helpdesk ondersteuning te bieden aan uw organisatie. Als je door de snelle ontwikkelingen in het zorglandschap wilt kiezen voor een ander ECD, kunnen wij jou ook hierin adviseren en ondersteunen.

Contact opnemen

Wil je hulp bij de Zorgadministratie in jouw organisatie?

Wij ondersteunen je graag met advies op het gebied van Zorgadministratie!

Contact opnemen

Opdrachtgevers

©2022 Cure4 |

Cure4 is onderdeel van Tenzinger B.V. | Disclaimer
Contact