Brochure05 dec 2023

Download de brochure

10 redenen om je financiële administratie uit te besteden

Een financieel gezonde organisatie is een randvoorwaarde voor het leveren van goede zorg. De financiële administratie is de afgelopen jaren echter wel ontzettend complex geworden.

Zo is de externe verslaglegging door nieuwe wet- en regelgeving behoorlijk ingewikkeld geworden. En door vergaande digitalisering zijn er weliswaar minder ‘handjes’ nodig voor het eigenlijke boekhoudwerk, maar het werk wat is overgebleven vraagt wel om veel meer kennis. Zo zie je in een digitale administratie minder snel of iets goed is geboekt. Bovendien heb je behoorlijk wat achtergrondkennis nodig van technologie: hoe koppel ik mijn zorgadministratie en salarisadministratie aan mijn financiële administratie? Hoe lees ik de bankbestanden automatisch in? En hoe los ik het op als daarin iets verkeerd gaat? Daarom kiezen steeds meer zorgorganisaties voor het outsourcen van hun financiële administratie. Wij nemen je graag mee in de tien redenen om te kiezen voor het uitbesteden van je financiële administratie.

Download de brochure

Bekijk ook eens deze kennisbank artikelen

Blog01 mei 2024

Naar Efficiëntie in de Zorg: Automatisering van Hulpverlenersregistratie in Fierit

Het toevoegen van hulpverleners is een tijdrovende, maar noodzakelijke taak binnen de zorgadministratie. Dit over laten aan een virtuele collega bespaart jaarlijks gemiddeld 30 minuten per cliënt. Tijd die gebruikt kan worden voor andere taken.  
Lees meer +
Klantverhaal30 apr 2024

Uitbesteding van administratie: hoe Dialysecentrum Ravenstein tijd wint voor meer zorg

Bij Dialysecentrum Ravenstein zet een klein team zich in om optimale zorg te leveren. Om zich volledig te focussen op het verlenen van zorg, laten zij zich administratief ontlasten door Cure4.
Lees meer +
Blog17 apr 2024

Zorgeloos vooruit: voorkom last-minute stress bij de renseigneringsverplichting

De renseigneringsplicht: wat houdt deze regeling in, welke boekhoudkundige stappen nodig zijn en hoe vermijd last-minute stress dankzij een proactieve benadering?
Lees meer +

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zo ben jij elke maand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg! Schrijf je in